Varmt.

Fläkten till kupén på min bil har gått sönder! Fatta hur varmt det blir! Ska ringa Nisse på skroten och se om han kan kolla på den. Om han har tid på fredag vore det bra eftersom jag är ledig då. Bara det inte blir så jävla dyrt, jag är liksom ganska pank nu. Kanske måste låna pengar av mormor.

Sitter här på jobbet och tråkar. Har inte så värst mycket att göra fast jag har en massa gäster. Kan ju bero på att jag är snabbast och mest effektiv av alla! Det är ju onsdag vilket innebär en massa bra på tvn, hoppas bara jag kan titta så inte gästerna ska komma med en massa saker de vill ha gjorda just då.

Gjorde en tabbe igår. Skulle sova en timma mellan 18 och 19 men sket i klockan, stängde bara av den och fortsatte sova. Vaknade 22:20!!! Trodde jag sovit hela natten. Stannade uppe till halv 2, sen kunde jag somna igen!

Every ending means a new beginning. Hittade detta bredvid Lindas msn namn.... Sååå sant! Gäller bara att se det så, att alltid se att glaset är halvfullt, inte halvtomt!


Mannen i mina drömmar!

Mannen i mina drömmar kommer och ska bo hos mig på jobbet den 28:e juni!
Äntligen får vi träffas! Jag har ju längtat så länge!  Vem han är?? Martin E-type Eriksson ju! Jag drömde för herrans många år sen att jag gifte mig med honom. Jag gillar inte killar med långt hår så varför jag drömde så har jag ingen aning om. Hur som helst, han ska iaf bo här när han spelar på Vätternfestivalen. Kanske friar han då (asgarvar)! Ska jag gifta mig med honom får han allt klippa sig och skaffa sig ett riktigt jobb!

Dagen har varit lugn hittills, har inte mycket att göra resten av dan heller, får slåss med städ om den tvätt som finns.
Var tvungen att ringa tandläkaren idag! Min rotfyllda tand gör ont! Hur faan är det möjligt! Den ska ju vara död! I morron är det ett år sen de började bråka med tanden. Har haft svåra plågor under hela året till och från. Jävligt trött på den kan jag lova!

Nu ska jag ta ett bloss och sen kanske fixa lite te.

Hasta luego!

Söndag.

Jaha, så var helgen förbi! Lite för fort den här gången tycker jag. I går började vi flytta åt farmor. Nya lägenheten är jättemysig. Vi har bara flyttat lite än men jag antar att hon blir flyttad till nästa helg helt och hållet. Sen har vi ju bara det där med att tömma hela husets alla små vrår med saker som bara finns, efter det ska det städas. Det är tur att de som köpt huset inte ska flytta in förrns till augusti.

Var ju med lilla syster på fest hos Danne i går. Lika kul som alltid även om vi inte var så många. Gruvan kunde ha kvittat dock, så tråkigt! Vi gick upp och tog en kebab innan vi gick hem. Utanför Kebabbaren låg en kundvagn. Den skulle ju Danne och Dan promt leka med. Dan hoppade i och Danne körde. Herre min Jesus!!! Skrattade så jag höll på att göra ner mig! De är ju inte kloka de där två! Kul var det vill jag lova!

I dag har jag inte gjort så mycket. Vaknade som vanligt alldeles för tidigt. Mådde bra då men efter att jag sovit middag fick jag värsta huvudvärken, gick över med ett par tabletter dock. Firade mamma hemma hos mormor med lite fika. Senare körde jag hem mamma och efter det lagade jag lite mat. Lasange! Mumms! Efter det har jag bara suttit här vid datorn, är ju bara skräp på tvn. Funderade på om jag skulle ta ett bad men jag orkar nog inte det....  eller...  jo kanske jag ska det iaf. Veckan som kommer är det ganska mycket på jobbet, skönt när det händer lite. Kommer säkert spy galla över hur trött jag är sen men den smällen får vi ta då! Nu ska jag spola upp badvatten!

Ha det!


Kunde inte låta bli!

Ja, jo, så är det! Jag har gjort det igen! Jag har beställt nya prylar till badrummet. IGEN!!! Den här gången blev det mörlila handdukar, ljuslila duschdraperi och en ljuslila badrumsmatta. Kommer bli såååå tjusigt asså! Beställde en födelsedagspresent till lilla syster oxå men jag kan ju inte skriva här vad det är. Hon får ju reda på det då!

Vaknade i natt med ett ruskigt migränanfall, inget kul. Usch, jobbigt att öppna ögonen, kolla vad klockan är och sen mer eller mindre krypa till kranen för att hämta vatten att svälja ner tabletterna med. Huvudvärken har inte riktigt släppt på hela dagen, kanske tills i morron.

Jennie(bejbis) kom och hälsade på idag! Så kul! Vi fikade lite och så hamnade vi i tvättstugan, som vanligt tänkte jag säga, så vanligt är det ju inte längre! Hur som helst, hon stannade en stund sen skulle hon möta sinn syrra på stan. Hoppas hon kommer och hälsar på  igen snart.

I morgon ska vi börja flytta farmor. Fy rackrans säger jag bara. Hon har bott i huset sen -59, fatta vad mycket saker det finns. Iofs har vi ända fram till augusti på oss att få det gjort så vi behöver inte stressa men man vill ju bli av med det så snart man bara kan.  Vi ska ju kolla på Nathalie när hon dansar bal oxå, ska bli kul att se henne uppklädd till max! Hon är ju så vacker den flickan! Fast jag är ju kanske inte så opartisk i den frågan. Hon är ju trots allt min brorsdotter. Men vacker är hon!

Ska nog göra mig lite mer te och sen slappa i soffan resten av kvällen.

Ha det bäst!

Tröttsamt


Jag har sen helgen på Ramsbergsgården mediterat en hel del. Inte lika lätt på egen hand som en ledd meditation. Hur som. Jag har kommit fram till att jag är alldeles för feg. Så mycket hade varit så annorlunda om jag bara vågat. Rätt löjligt att hela tiden tänka på vad andra tycker och tänker.  Jag skiter i allt men det skiter jag i. Men det gör jag ju inte. Jag bryr mig om vad min familj och mina vänner tycker och tänker till en viss del. Anser mig vara självständig, klarar mig bra på egen hand. Men det är inte alltid så roligt att kunna själv. Många gånger ber jag om hjälp bara för att jag helt enkelt inte vill kunna själv. Jag vill behöva någon ibland och känna mig behövd.


 Mina 6 år som singel gör ju inte saken bättre precis. Jag har blivit för van att bara ha mig själv att ta hänsyn till, blivit för van att alltid göra allt själv, att alltid komma hem till ingen. Van vid att bara göra vad jag vill. Kan tänka mig att många skulle ge vad som helst för att få ha det så ibland, men jag är rent ut sagt jävligt trött på mig själv. Vem faan tror jag att jag är som kan dissa potentiella pojkvänner bara för att de inte är precis exakt som jag vill. Bara för att jag inte blir kär som en 14 åring vid första ögonkastet.


Jag har under de senaste 6 åren träffat många bra killar, men vill jag träffa dem igen. Nej, varför ska jag ge dem en chans till? De sabbade ju allt redan första gången genom att inte uppfylla mina krav/önskemål, krav/önskemål som inte vet vilka de är. Jag hittar/skapar fel på dem. Och om jag nu mot förmodan hittar någon som uppfyller mina krav/önskemål, är han helt enkelt inte intresserad eller så missuppfattar jag hela skiten och sabbar det för mig själv. Jag önskar jag hade lättare för att bli kär. Att jag inte var så van vid att reda mig själv. Jag anser att om jag inte får den jag vill ha kan jag vara utan, vilket i praktiken innebär att jag är ensam!  Alltid utan!


Inte faan är det så jag vill ha det! Klart att jag vill dela vardag och fest med någon. Att ha någon som blir glad när man kommer hem, nån att längta efter, nån att ta hänsyn till, nån att sova med, nån man kan plocka upp efter. Nu plockar jag bara upp min egen röra.  Allt handlar bara om mig mig mig mig och som jag sa så är jag jävligt less på mig!  

Anna


Tick tack tack tack

Tiden går fort.....  3 veckor bara borta!

I will be right here waiting for you


Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I thought would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I cant get near you now

Blod!

Idag har jag lämnat blod, som vanligt är jag lika snabb som blixten att tömma ut den mängd de vill ha. Det tar sällan mer än 6-7 minuter, idag mindre än 6 minuter.

Mina nya grannar störde hela husets nattsömn igår när de bestämde sig för att flytta in 23:00. Jag somnade 00:45 men då höll de fortfarande på. Hur tänker man då egentligen? Fattar dom inte att de stör alla som ska upp och jobba!

Fortsätter deras minst sagt klantiga beteende ringer jag hyresvärden bums. Vi har det så lugnt och tyst i vårt hus annars.

I övrigt kommer dagen bli lugn. Jag ska ner till mamma senare och hämta lite pengar och lämna en klänning hon ska sy om lite åt mig. Det är ju en massa skolavslutningar ocg studentgrejs att närvara på. Måste se lite respektabel ut då. Undrar om min brorsdotter Jessica ska sjunga i kyrkan, hon är bara såååå duktig! Hoppas hon ska. Måste ringa henne och kolla det!

Äta kanske man ska göra idag oxå. Vet inte vad, hatar att laga mat, så tråkigt! Men men, jag måste slänga i hop någe sen iaf.


Anna

Men hallå eller!

Nu, klockan 22:55 börjar mina norrländska grannar flytta in! Idioter!

Räknar.

Har suttit och räknat lite på utgifter och inkomster. Hur ska jag göra för att bli rik snabbast och på bästa sätt? Ett himla bra sätt vore att ha en sambo, då delar man ju på mycket, hyra,el,telefon osv. Men nu har jag ju ingen sån, och inte ser det ut som om jag hittar en snart heller :(  Det får ju helt enkelt lösa sig på ett annat sätt.

Att jobba mer är inget alternativ, jag hinner eller orkar inte med mer än det jag redan har. Då är det ju det här med att fixa med lån och räntor och så. Jag har redan eliminerat alla "onödiga" utgifter. Tyvärr är det ju så mycket man måste ha, hyra, el, tele, försäkringar och lite till. Dessa kommer man ju inte ifrån.

Men, jag har kollat att jag om 10 månader blir klar med mitt banklån och med billånet. Det ger en massa mer pengar varje månad. Då är ju frågan hur dessa ska förvaras. Har kollat lite på vart jag kan få bäst ränta, många lovar rätt bra ränta från första kronan, vilket är skitbra. Banken är nästan sämst. Forex bank har en bra inlåningsränta så kanske sätter jag dem där. Har dock 10 månader på mig att hitta lämpligt sparande.

Jag behöver ju inte ha panik.
Dessutom gick ju min lön upp lite nu den 1 maj, det genererar ju iaf några kronor mer varje månad. Sen höjs den igen nästa år 1 maj. Och om detta inte ger tillräckligt får jag väl annonsera efter en sambo, om nån vill ha mig.... Nää, skämt och sido, så lågt skulle jag aldrig sjunka. Får jag inte den jag vill ha få det faktiskt vara, jag är inte desperat och skulle aldrig stå ut med någon man inte har sånna känslor för. Skulle du?

Hur som helst, jag sitter inte i skiten på något sätt, jag kan ju trots allt unna mig rätt mycket redan nu. Det gäller nog att prioritera rätt bara, hellre en skön semester än månatliga krogrundor.

Jaha, nu ska jag nog hitta på något annat, kan ju inte sitta här och tjata om pengar hela kvällen.

See ya!


Aj!!! Det gör ont!

Vi fick massage på jobbet igår! Skönt, då iaf. Idag har jag så förbannat ont i sätesmusklerna så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det känns som om nån sparkat på mig. Linda, massösen är så duktig. Jag vet att smärtan släpper vad det lider men det är svårt att stå ut med den när det gör ont så fort jag rör mig. Jag hade tänkt dammsuga lite men jag vet inte om jag kan. Kanske ska försöka iaf. Jobbardax idag oxå, har nog inte så många gäster dock. Det är ju skönt. Alltid bäst när det är lite lagom att göra.

Ska nog ta tag i dammsugningen nu......
Fick dammsugat!


Vet ni vad jag fick göra för första gången idag?
Jag blev stannad av polisen och fick blåsa!!!!!  Har aldrig hänt förut!
I passed with flying colors! Så klart! Skulle aldrig vara så dum att jag skulle köra på fyllan!



Faan då!!!!!! Trodde jag skulle få se Gray's anatomy, men inte då. Alla ska ringa eller komma och vilja ha en massa mackor och skit. Har inte sett något av programmet! Hata mitt jobb!

Skitdag!

Vaknade som vanligt alldeles för jävla tidigt, med skallebang dessutom!! Har varit på uselt humör hela dagen, wonder why!!! Nu ska jag till tvättstugan sen måste jag faan vattna blommorna annars dör de jävlarna för mig. Borde dammsuga oxå men det får bli en senare fråga.

:(

Nehe....

...det blev med ens väldigt kallt....

68 dagar kvar...

Nu är det bara 68 dagar kvar till Englandsresan. Jag hoppas som jag sagt tidigare att det inte regnar hela tiden. Det ska bli så kul att komma tillbaka igen. Ska definitivt gå till Hamleys och köpa mig en Hello Kitty nalle, eller säger man docka? En sån mjuk iaf ska jag har. Hittar jag andra saker köper jag nog dem oxå. Skulle vara kul att ha jumpadojjer med Hello Kitty på! Måste hitta mig en ny resväska oxå, en sån kabinväska av större modell. Min gamla har gjort sitt nu. På Oxfordstreet, nära Hyde Park finns en skitbra väskaffär, de är inte så dyra där som här hemma. Kanske att jag hittar en ny handväska oxå. Det återstår att se.

Jag tror inte jag berättat att vi bokat vintersemestern på Lanzarote. Den bokades iofs för 2 månader sen. 2 veckor för 2 personer för under 10 000:- billigt! Vi ska bo på samma hotell som sist, det har allt vi behöver och ett bra läge. Inte vid stranden, men eftersom jag fördrar lugn framför närhet går jag gärna den halva kilometern till stranden. Allt annat finns runt hörnet eller längre ner på gatan så det passar fint. Ska maila hotellet längre fram för att se om vi kan få samma lägenhet som vi hade sist.

Ska bli så skönt med 2 veckor i solen när vintern är som tråkigast här hemma. 


Idag händer nog inget särskilt, jag ska jobba. Tror att det är en relativt lugn vecka. Om jag orkar ska jag kanske städa lite innan jag åker o jobbar, men det återstår att se.

Kanske uppdaterar under dan men nu ska jag göra mer te och lappa i soffan lite!
Ha det!

Söndag.

Nu har hela helgen gått, dax att jobba i morron igen. Jag återkommer om helgen på Ramsbersgården vid senare tillfälle, känner att jag saknar ork för att berätta nu.

Hoppas ni överlevt utan nya inlägg sen i fredags. Många som läst fast jag inte bloggat nått.
Ska försöka plita ner lite varje dag.


Och Jimmy, har du hittat den där filmen än?


Anna

Fredag.

Så var det fredag igen, fattar inte vart tiden tar vägen. Ska ju åka bort över helgen, ska bli skönt att komma bort lite.

Idag har jag en sån happykänsla i kroppen, kan inte säga varför. Kommer troligtvis inte att plita ner mer idag. Återkommer söndag kväll med lite om helgen!

Ta det lugnt, njut av vädret och ta hand om varandra!

Det blir sällan som man tänkt.

Igår skulle vi ha utvecklingssamtal hamma hos cheferna. Jag trodde vi skulle prata lite och ta en fika, men ack så fel jag hade! Jag hade räknat med att åka hem runt 18 hugget, men det blir sällan som man tänkt sig.

Vi kom dit, pratade lite, men fikade inte. Cheferna hade andra planer. Vi grillade! Åhh så gott! Vad utvecklingssamtalet resulterade i vet jag inte men det återstår att se.

Idag är det jobb som vanligt. Har många gäster i natt så det finns lite att göra. Det är min praktikants sista dag idag så vi ska kanske käka pizza eller nått ikväll. Kommer bli lagom konstigt att inte ha praktikanter, vi har haft det sen v. 5 tror jag. Men men, det kommer nog nya till hösten.

Den blå tandborsten har fått flytta in i badrumsskåpet förresten, om den står framme kommer den bara blir snuskig av damm och sånt.  Lika bra att lägga undan den.

Borde packa väskan inför helgen men jag är så trött idag, får ta tag i det senare. Måste kolla hur vädret ska bli oxå så jag kan packa efter det. Vill ju inte svettas ihjäl. Har för mig att SMHI lovat PANGväder i helgen, vad nu det innebär.

Nu ska jag försöka få i mig nått att äta, kanske ta ett bloss oxå.

Vi hörs!

Uppe med tuppen.

Konstigt att jag aldrig kan sova länge, behövde gå upp 5.30, vaknar 4.38 och kan inte somna om! Men jag hade tur, det var bta saker på tv så dax. Jag kan ju inte börja jobba för tidigt. Hur som, klockan är lite efter 6 och frukosten är framdukad. Undrar om man kan gå kurser i att sova länge? Jag skulle behöva en sån!
Dax att släppa in gästerna så de kan äta!

Uppdaterar nog senare i kväll skulle jag tro.

Tills dess, Ha en bra dag!

Kan själv!

Nu är de bytta! Nu kör jag på sommardäck igen! Eftersom jag inte har koll på hur stora däck jag har blev det betydligt billigare än väntat. Jag trodde jag hade 14 tums men jag har bara 13 tums. Det gjorde 400:- 's skillnad :).


Kanske återkommer senare!

Ja det gjorde jag, kom åter alltså!
Har satt min praktikant Sarah i arbete, stackarn får skriva alla tråkiga räkningen medans jag sitter vid datorn och leker. Idag har en massa folk läst min blogg, vet dock bara vilka ett par av dessa läsare är. Alla ni andra då? Vilka är ni? Lämna gärna kommentarer! Kanske skulle ta och övervaka Sarah lite så det inte blir fel.


Möjligt att jag kommer tillbax igen sen!

Sommardäck.

Så, klart! I morron klockan 10:00 ska jag vara hos vulkarn och få nya sommardäck till min Röda fara! Skönt att få det fixat innan  vi far till Ramsbergsgården i helgen!


Orka laga mat då....  Jag sov middag i 3! timmar idag. Nu är jag bara för trött. Men men, jag måste la laga mat iaf.
Lagade mat, Lasange! Gott! Åt lite för mycket bara!
Får äntligen jobba i morron igen, för mycket ledigt är inget bra!

Hasta luego!

Favvolåtar, kommer att uppdateras allteftersom.....

http://www.youtube.com/watch?v=6EJjjB7_LVY&feature=related
EMD : Jennie let me LOVE you.

http://www.youtube.com/watch?v=20e-K4vWxwA
Måns Zelemrlöv : Brother oh brother.

http://www.youtube.com/watch?v=p64u_EfQLQQ
Linda Bengtzing : Hur svårt kan det va.

http://www.youtube.com/watch?v=cm6RxK2tmv4&feature=related
Sanna Nielsen : Empty Room.

http://www.youtube.com/watch?v=sjt0av-GWak
Phil Collins : Against all odds.

http://www.youtube.com/watch?v=HE_0ijBgwGA
Phil Collins : One More Night.

http://www.youtube.com/watch?v=KdgaJpEuNHI&feature=related
Phil Collins : Can't stop loving you.

http://www.youtube.com/watch?v=psH7lpJllg4
Erasure : Oh L'amour

http://www.youtube.com/watch?v=6NKpY9DAFT4&feature=related
Erasure : Sometimes.

http://www.youtube.com/watch?v=-_ofWSdetZQ&feature=related
Erasure : Lay all your love on me.

http://www.youtube.com/watch?v=d1MYwyDm5hA&feature=related
Erasure : Ship Of Fools

http://www.youtube.com/watch?v=DrB7hbZyPCM
Bachelor Girl : Buses and Trains.

http://www.youtube.com/watch?v=AN16QTPNlZw&feature=related
Lifehouse : Hanging by a moment.

http://www.youtube.com/watch?v=abju8k1zDHw
Agnetha Fältskog: I wasn't the one.

Jag säger TACK till www.youtube.com


Söndag.

Vaknade som vanligt före 7. När jag tar morgonblosset på balkongen hör jag musikkåren! Klockan 7 en söndagmorron! Är de helt dumma i huvudet eller? Vem faan har lust att bli väckt av det oljudet så dax?

Idag gick jag i pyjamas fram till 10.30, skönt! Tog en dusch och sen har jag bara suttit här och spelat. Ska till pappa och dom och ta en fika sen på eftermiddagen. Vi har inte umgåtts sen pappa fyllde, det är ju bara 2 månader sen snart. Thina ville visst ut och övningsköra lite idag oxå. Resten av dan blir la lugn, ska nog inte ta mig för så mycket idag.
Nu har jag varit duktig och diskat, dammade lite i bokhyllan oxå. Borde damma vitrinskåpen ordentligt men det orkar jag inte idag. Funderar på vad jag ska äta idag, tråkigt att laga mat ju, dessutom har jag bara äcklig korv i frysen. Borde kasta sen, den har nog legat ett tag, smakar nog bara frys iaf.

I morron är jag ledig oxå. Har inga planer för dagen men det kan ju ändras. Skulle vara trevligt med lite manligt sällskap till kvällen, kanske en film ochTacos!  Hoppas kan man ju iaf ;)

Nu är det snart dax att sova igen! Fikat hos pappa o dom var trevligt! Vi satt ute, så skönt!
I morron ska jag kolla upp var jag kan köpa sommardäck billigast och så förhoppningsvis få dem bytta snart oxå.

Natti natt!

Lördag.1.2.3.4.5.6.7

07:20 Jaha. så sitter man här. Jag har 5 gäster till frukost. Ingen som kommit än, kan ju bero på att folk sover! När de gått har jag inget att göra resten av dan. Men va faan jag har ju bara 14 timmar och 20 minuter kvar innan jag får åka hem.

suck

09:00 Nu har 4 pers ätit, lovar att jag får vänta till 5 i 10 innan sista gästen kommer.....
....  han kom inte ens ner till frukost.


11:20 Nu sitter jag här och väntar på att tvätten ska komma ner så jag iaf har något att göra. Dan kommer bli såååå lång. Hoppas det är en del bra saker på tv idag så jag kan fördriva tiden där... men jag hoppas inte för mycket.

12:10 Faan så trist det här är, vill äte men känner att det är för tidigt. Tror tvätten kom nu så jag har bara 50 minuter kvar innan jag har 1 minuts arbete med att flytta den från tvättmaskinen till torktumlaren. Efter det har jag 25 minuters tristess innan jag kan mangla den. Då har jag kanske gjort av med iaf 2 timmar ....


14:09 Jävla skit! Städerskan tog min tvätt!!!!

15:14 Mätt och belåten med ett intressant program på tvn. Nu kan jag nog ta några timmar till. Ska kanske fixa mig lite te och smaska på en muffins oxå.

17:25 Att stänga 8 sket sig, jag fick en bokning på ett 4-bäddsrum, ungdomar, kan inte låta dom gå in med kod inte! Det blir till att sitta här till 10. Suck

Fredag.

Ledig idag, skönt! Har inget direkt inplanerat , bara lite ärenden. Jag ska åka till mamma o äta lite. Ska hämta saker jag beställt från Josses fotbolls-insamling, måste köpa kattmat. Just det, jag måste ju leta nya sommardäck oxå, måste ju lägga på dem nu. Undrar om Rolands Däck är svindyra eller om det är helt ok priser. Vulkarn finns ju oxå, får nog kolla med Jocke, han brukar veta sånt. Det är tur att jag har Jocke & Pappa när jag inte har nån karl som kan fixa sånt åt en. Inte för att jag inte kan själv, men det är rätt trevligt att ha nån som fixar saker åt en.

Återkommer, Lucifer vill "tutta hår"


Nu har jag varit hos mamma o ätit. Jag lagade Risotto. Det var gott! Har oxå hämtat det jag hade beställt av Josse, det visade sig vara trosor, jag hade glömt. Och jag har köpt kattmat. För en tid sen ändrades bonussystemet hos BeGuns, förut fick man den 11:e säcken mat gratis, nu samlar man poäng och när man kommer upp i 2000:- ska man få en värdecheck. Jag har vid flera tillfällen frågat om när denna check kommer och fick senast jag var där reda på att jag borde få en med posten ganska snart, jag hade ju kommit upp i 2000:-. Men inte fan kom nån check! Jag frågade idag igen, då är jag helt plötsligt bara uppe i 1600 sägen han där. Va sa jag... sist var jag uppe över 2000, jag vet inte säger han då. Han ber frugan sin komma, hon går in isystemet ochkollar och jag var ju över 2000. Nu borde jag få en kupong i slutet av månaden, inte för att jag tror att det kommer nån men iaf. Jag blir faan sur snart. Jag tror hon sa att jag var uppe i 2200 något sist jag frågade, och nu är det bara på 2100, vem fan stjäl mina poäng!!??

Jobba i morron ja, fy fan säger jag bara. Som det är nu har jag 4 pers till frukost och när dom checkat ut ska jag sitta där hela dan och bara göra inget. Det är bara en ankomst och hon kommer 23:00 ca, en timme efter att jag åkt hem. Hur ska jag få tiden att gå??? Förslag mottages tacksamt! Tänk på att jag får/kan inte lämna stället.
Det finns ingen video eller dvd annars hade jag kunnat roa mig länge med att kolla på film. Fy fan.

Just det, kom just på att jag lämnade in min digitalkamera på Willys, det var där jag köpte den, den vill inte vara med längre. Killen skulle försöka ta tag i det nästa vecka. Antingen får jag pengarna tillbaka eller så får jag en ny, kvittar vilket. Jag måste ändå köpa en ny, en som är lite bättre än den.


Nu ska jag slappa i soffan en stund, kanske sova middag ett par timmar......

Adios!

Den blå tandborsten.

Har legat i ett varmt bad ett tag. När jag låg där såg jag den blå tandborsten stå där bredvid min rosa. Undrar om jag ska spara den och bara låta den stå där, oanvänd och ensam, kanske kommer den till användning snart igen. Eller om jag ska ta bort den?

Den får stå så länge.....

Asbra låt! Uppdaterad!

Äntligen har jag kommit hem! Nu har man en ledig dag att se fram emot. Sen jobbar jag ju hela lördagen men jag har 2 hela dagar ledigt efter det så det går nog. Frågan är bara vad jag ska pyssla med på jobbet. Det är som det ser ut nu bara 4 gäster till frukost på lördag och bara en gäst. Kommer bli en lång dag vill jag lova.


Nedan en av mina favvolåter.


Hey Mom
Why didn't you tell me
Why didn't you teach me a thing or two
You just let me go
Out into the world
You never thought to share what you knew

So I walked under a bus
I got hit by a train
Keep falling in love
which is kinda the same
I've sunk out at sea
Crashed my car, gone insane
And it felt so good
I wanna do it again

Hey Mom
Why didn't you warn me
Cos about boys is something I should have known
They're like chocolate cake
Like cigarettes
I know they're bad for me - but I just can't leave 'em alone

So I walked under a bus
I got hit by a train
Keep falling in love
which is kinda the same
I've sunk out at sea
Crashed my car, gone insane
And it felt so good
I wanna do it again

I wanna do it again
Oo, felt so good

Hey Mom
Since we're talking
What was it like when you were young
Has the world changed
Or is it still the same
A man can kill and still be the sweetest fun

So I walked under a bus
I got hit by a train
Keep falling in love
which is kinda the same
I've sunk out at sea
Crashed my car, gone insane
And it felt so good
I wanna do it again



BACHELOR GIRL : BUSES AND TRAINS


http://www.youtube.com/watch?v=DrB7hbZyPCM