Veckan som gått i bilder....

Målat lite...



....från det här....

...till det här....



Kommer aldrig någonsin mer att måla möbler av detta slag.

Varit lite kyrklig....



... och firat christians Konfirmation.

Packat större delen av mitt hem...

        

Det är attans så mycket prylar man samlar på sig.
Bilderna visar ju bara en liten del av alla kartonger och säckar som jag packat.
Ska bli så skönt när flytten är över och jag kan stuva hela källaren full med bra att ha saker.

Nu är det dax att fixa lite te igen. Kanske slappa lite i soffan, fast egentligen borde jag vattna mina stackars växter. I morron kanske....

Ha det!

Länge sen nu....

Jag har haft så mycket annat för mig att jag inte hunnit blogga något.
Flytten närmar sig med stormsteg, bara 2 veckor kvar nu. Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att folk ska komma ner och äta frukost. Antar att många var ute sent igår....

Ricke från Ryakonfektyr lovade komma förbi senare idag med lite godis till oss. De har varit på Ekenäs Riddarspel. De kommer 2 gånger per år och bor hos oss. Hon är så himla trevlig.
Ska kolla om det kommit ner nån nu...

Så där ja!

Nu är äntligen sommardäcken på! Lite sent kanske men va dådå!?

Fått mycket gjort idag, bytt till sommardäck(Jocke har bytt, inte jag) fikat med Jocke och Sari, kört mamma till affären, burit in vinterdäcken i förrådet, burit upp flyttkartongerna från bilen, duschat, lagat mat och ätit! Nu ska jag dricka lite te och kolla lite på Anne på Grönkulla innan jag måste fara till jobbet.
Är en lugn dag på jobbet, skönt! I morron ska jag förbi gropen och köpa en burk färg till. Den första burken räckte inte riktigt till båda bokhyllorna. Ska visa bild sen när de är klara! Blev skitfint!

Nu är det te och tv som gäller!

Anna

Present till mig!

Idag när jag kom till jobbet blev jag glatt överraskad 2 gånger!
Det första var att Ayla, Klas och barnen lämnat en ask Nobless till mig som tack för hjälpen i söndags. Tack snälla !!!


Det andra var att det fanns knappt ingen tvätt kvar till mig!! Jag hade bara en halv!! maskin att mangla och ett par maskiner handdukar att vika, men det är ju inget. Så skönt!!!

Var på banken idag och fixade det sista inför husköpet. Längtar tills jag får nycklarna! Ska köpa lite nytt också, lite gardiner till köket och så lite möbler till vardagsrummet. Kommer bli så tjusigt!

Nu ska jag fixa lite mer te och ta ett snabbloss innan jag ska vika lite handdukar!

Ha det!


Studenter....

Nu har studenterna varit igång igen!
Nu står det en ny kundvagn utanför hos oss. Kan de inte låta skiten stå där det hör hemma??? Jag kunffade ut den på gatan utanför så vi slipper ha skiten här iaf.

Vi har en tvkändis boende hos oss just nu. En av bollibompas programledare, Ayla Kabaca med familj. Dottern Selma är bland det sötaste jag sett! Sicken söting!

Dunderflopp i ESC. Vem trodde något annat? Inte för att jag kollade på det men jag tycker låten är skit så att den kom långt ner på listan gör mig inte så värst förvånad.

Snart dax att åka hem! Skönt! Ska åka förbi bror min en sväng på en snabbfika. Josefine konfirmerades i går.

Over and out!

Multitasking

Äta och blogga samtidigt funkar hur bra som helst.
Hann inte äta frukost så jag är lite lagom hungrig nu. Thai green curry röra med pasta, gott!

När jag kom till jobbet igår stod en massa lådor och väntade på mig, bra, har ju fortfarande en del att packa. Problemet är bara  att jag fortfarande inte kommer in i bagagen, får packa hela baksätet fullt istället. Måste försöka lösa det problemet.... Kan ju vara bra att komma in där nu när jag snart ska flytta.

Nehe, maten är uppäten, ett bloss sen ska jag slåss med mangeln lite. Mycket tvätt idag, som vanligt har gästerna inte så bråttom iväg så det tar sin tid att få ner tvätten. Men jag hinner iaf lite innan Jeanne kommer!



Ha det!

Ett år till!

Nu mår lilla bilen bra igen! Tack snälla Johan och Nisse för hjälpen! Tog en sväng förbi dom för att säga tack och berätta att bilen gått igenom besiktningen. Passade på att tvätta den också när jag ändå var där.

Jag har packat en del till idag, men nu har jag bara en låda kvar så jag kan inte packa så värst mycket till innan jag kan hämta fler lådor hos Cheferna. Söndag kan passa bra, om de är hemma vill säga.....

Jag är ledig i morron och jag ska försöka rensa i min stora garderob. Finns många saker där inne, men tyvärr tror jag att jag ska ha det mesta. Finns inte så mycket jag kan/vill slänga.  Vi får se vad det blir i morron av det hela.

Funderar på att tappa upp ett varmt bad och bara ligga där och slappa. I 10 minuter iaf, sen har jag tappat lusten för att bada.....

Hörs igen....  nån dag....

Så mycket att göra, så lite tid.

Ja fy ja....
Det är ett tag sen jag hade tid/lust/ork att blogga men nu ska ni få en liten uppdatering.

Bilen är äntligen lagad och jag ska försöka få den ombesiktad i morron. Slutnotan landade på 7000 spänn!!!!!

Suck, jag hade behövt de pengarna till annat nu när flytten närmar sig med stormsteg. Pratade med de nuvarande ägarna i söndags och det verkar som att de kommer att flytta första veckan i juni. Om det blir så behöver jag ha flytthjälp helgen 13+14 juni, så alla som känner sig manade eller bara tvugna, hör av er! :p Jag har varit duktig och packat en massa, dock en massa kvar att packa. Fattar inte varför man ska ha så himla mycket saker.  Bor i kartonger nu men det kan jag leva med.

Var på sjukhuset igår och diskuterade ev. operativa åtgärder.
Någon större diskussion blev det dock inte. Läkaren tycker att eftersom jag haft 5 stora anfall på 3 månader och fler i höstas är det lika bra att ta ut skiten. Ja nu sa han kanske inte skiten men ni fattar vad jag menar. Jag håller med att det måste bort. Jag står nu på väntelista för operation.

Jobbet suger all kraft ur mig, önskar det kunde lugna ner sig bara ett uns. Det är jobbigt att alltid ha så mycket att göra, hela tiden!  Önskar ibland att jag hade ett vanligt jobb, ett jobb där man är ledig alla röda dagar och att man kan ta semester klämdagen. Men icke sa nicke, inte i hotellyrket inte. Det är skit samma om det är röd dag eller helg, vi ska alltid jobba. Alla ni som gnäller över att ni måste gå upp tidigt varje morgon skulle ta och prova på hur det är att jobba kvällar och helger. Det suger vill jag lova. Skulle gladeligen slippa att jobba helg iaf.

Nu måste jag jobba vidare, torktumlaren pep just för att tala om att han är klar. Jo, det är en han. Krävande och högljudd!

Ha det!

Så många måste och borde.....

Jag har en ledig dag idag. Vad ska man göra då? Jag vet vad jag måste och borde göra men har ingen lust. Ska flytta om 1½ månad och borde sätta fart med att börja packa och rensa och så. Men jag ORKAR ju inte. Om Nathalie tömmer sitt rum kanske jag kan komma igång, har ingen plats för alla kartonger. Men mest av allt MÅSTE jag vattna mina stackars växter. Kanske måste jag diska oxå. Skönt att få diskmaskin sen. Ska aldrig diska för hand mer då.  Måsten eller ej, nu ska jag sätta mig i solen med min bok en stund.

Ha det!