Fort går det.

Jaha, så var de 2 lediga dagarna förbi, bara så där. Jag har gjort så lite som bara går, nästan iaf.  Jag har putsat lite fönster och hämtat upp alla kartonger med julsaker från källaren, 10 st har jag visst.
I går spenderades dagen med att sitta i fåtöljen i hallen framför datorn och kolla på en massa avsnitt av favvoserien
" Deadliest Catch" Kartongerna från källaren blev hämtade idag. Ska försöka gå igenom och sortera upp mina saker.
Just det ja, var ju på Ekenäs julmarknad med lillebror och pappas fru i fredags. Köpte som vanligt världens godaste must och lite godis. Fick med en burk punchsenap hem oxå, ett måste till julskinkan.
 
Jag gick igenom min utlångingsbok idag. Det är en bok där jag skriver upp om nån lånar pengar av mig. Jag fick nästan en chock när jag fått slutsumman ihopräknad. 26 060:- har jag att inkassera. Pengar som jag med stor sannolikhet inte kommer att se röken av...  tyvärr. Nej, nu ska vi inte vara sånna, jag KANSKE får tillbaka dem. Jag borde skicka mail till dem som skyldiga mig äro och påminna dem. Jag visst att det var en hel del men att det var så mycket visste jag inte. Pengarna är utlånade under flera år så jag har inte lånat ut allt på en gång. JAg ska försöka inkassera lite iaf.

Nu ska jag snart sova för det är ju jobbardag i morron igen. Men denna gången är det bara 4 dagar sen har jag ledigt en dag för att till slut jobba helgen.

Vi ses!



Halvtid.

Nu har jag gjort halva tiden på mitt 12-dagarsjobbande. Bara 6 dagar kvar till en dags ledighet, eller, det är ju faktiskt 2 lediga dagar.  När jag blir ledig ska jag ta itu med julpysslet. Måste ta upp alla kartonger med julprylar. Ska gå igenom alla ljusstakare och stjärnor för att se att de funkar när det blir dax att hänga upp dem. Det är ju bara 2 veckor kvar nu, Fatta vad fort tiden går. Bara 6 veckor kvar till jul.

Jag har faktiskt fuskat lite med julpyntandet. Jag har bäddat i tomtepåslakan redan. Kolla så fint det blev!




Vad har annars hänt i veckan som gick då....  inte mycket förutom jobbet.
JAg var och lämnade blod i fredags, tänkte ta en massa bilder men det var så mycket folk så jag ville inte störa. Allt som syns nu är bara en liten röd prick i armvecket, inte mycket att visa.
Kanske jag kan ta bilder nästa gång.

Nu är det bara 2 månader kvar tills vi åker till Lanzarote, ska bli såååååååååååååååååååååååååååå skönt!!

Nu ska jag fixa te och sen slå en pling till my long lost brother. Har inte pratat med honom eller Sarah på evigheter.


Kramar!





p.s. Magnus Carlsson sjunger vackert för mig just nu!

Fars dag!

Jag sa ju i tidigare inlägg att jag skulle återkomma till ... en massa andra saker.
Det var så här;
Syrran och jag fick för oss att baka mandelkakor till pappa i farsdagspresent. Sagt och gjort, jag handlade sakerna vi behövde, vilket bara är ägg och mandelmassa. Så i lördags satte vi igång. Ingen av oss har bakat dessa kakor förr men vaddå, hur svårt kan det vara. Vi kladdade ihop smeten och hällde den i spritsen. Kletade ut fina kakor och gräddade dem. Resultatet blev bra. Men man kan ju inte ge bort bara vanliga enkla kakor, man måste ju garnera fint!
Jag tog fram mina burkar med alla kak/tårtdekorationsprylar och så lekte vi. Blå glasyr blev det på toppen och chokladdoppad botten.



Små sockerbokstäver bildade ordet pappa.  När vi kladat färdigt med kakorna kom vi på att den snutt mandelmassa som blev kvar måste användas till någe. Vad skulle vi göra? Det blev lite av varje. Sockerkulor i olika färger, röd tårtpynt och chokladströssel användes flitigt! Vi hade mycket roligt när vi knåpade ihop dessa......   saker.....



Om han äter upp dem eller inte återstår att se. Det spelar ingen roll vilket han nu väljer att göra. Vi hade så attans kul när vi gjorde dem så vi skiter i vilket. Pappa blev glad. Just det, han fick ett gäng strumpor med texten" Pappa är bäst" på oxå.



Nu är det dax att börja slänga ihop nått att äta. I morron är det massagedax på jobbet igen, ska be massösen att inte ta i så förbenat, vill inte ha fler blåmärken.

Ha det!


Kladd och Julmusik.

Idag har jag och lillasyster kladdat som bara den...  Blev riktigt bra i slutändan och köket gick att få rent. Under tiden har jag spelat julmusik med Magnus Carlsson. Världens snyggaste kille. Ja jag vet att han är bög. Men han har fått dispans. Han får vara det, det får ju iofs alla, bara dom inte är det nära mig så går det bra.

Fatta att det bara är 3 veckor kvar till 1:a advent! Längtar så!!!  Det blir så himla fint när alla tänder sina ljusstakar och stjärnor. Det lyser i allas fönster vare sig de är hemma eller ej. Jag har lite för mycket adventsprylar, skulle behöva ett gäng till fönster för att få plats med allt. Det kanske jag får med tiden. Vem vet. Fint kommer det att bli iaf.

I morron ska vi fira pappa på fars dag. Hoppas han blir glad åt sina presenter. Det ligger mycket kärlek bakom dessa.
Jag måste säga att min pappa är något utöver det vanliga. Det spelar ingen roll att jag är snart 35, han ställer alltid upp i vått och torrt, dag som natt. Jag är mycket glad att jag har en så bra relation till min pappa. Och pappas fru, inte att förglömma. Hon är oxå något utöver det vanliga. En vanlig uppfattning är att man  ju ska tycka illa om sin styvmor. Det kan inte jag göra, det finns ingen anledning. Vi är jättebra kompisar hon och jag. Skulle inte vilja vara utan henne. Skulle inte vilja vara utan nån av mina familjemedlemmar, inte en enda en. Vi är ju rätt många och jag hållar alla nära hjärtat. Jag har tur som har en så himla bäst familj!

Fortfarande en timme kvar tills det blir någe att se på tv... vad ska man hitta på? Kanske göra lite mer te. Jo så får det bli!

Ha det!

Anna

Bögar, kalas, polisbesök och en annan massa saker.

Jag vet att jag inte skrivit någe på ett tag men jag har helt enkelt inte orkat. Det är så mycket på jobbet just nu att jag bara orkar med jobbet, allt annat får vänta. Tur att jag är ledig i helgen för på måndag börjar min jobba 12 dar i sträck period. Nej, jag är inte schemalagd så mycket i vanliga fall men jag har tagit på mig några extrapass bara för att spara komp till Lanzarote resan i Januari, ser ut att bli en hel del timmar.

Bögar ja.... Jag är ju lite homofob. Det får man inte vara men bara tanken på bögar får mig att rysa. Nu har de lyckats förstöra min favvoserie på tv genom en massa grabbhångel. Förlåt alla homosexuella.

Kalas....
Lillebror Tim har blivt så stor att han får handla på systemet alldeles själv! Detta ska självklart firas stort. Lillebror Tony bakade en jättefin tårta.



Tim hade inga problem med att blåsa ut ljusen, dock visade han sig inte från sin bästa sida....


Han kommer att döda mig när han ser detta

Polisbesök fick jag på jobbet i tisdags. Vi hade ett gäng suspekta engelsmän som bodde hos oss. De förhalade hela tiden sin betalning av rummen och i samråd med chefen ringde jag polisen för att kolla om de kunde kolla upp deras engelskregistrerade van med tillhörande släp. Polisen kunde visst hjälpa till med den saken. Polisen som jag pratade med lovade att återkomma med besked. Det gjorde han dock inte. Istället kom 2 poliser till jobbet. Jag berättade ännu en gång om de problem vi haft med dessa gäster. De hade fortfarande inte fått nån information om bilen. De hängde i receptionen kanske en halvtimme trekvart innan de fick ett annat larm de var tvugna att åka på. Jag sa att jag hör av mig om gästerna betalde sin nota.

Straxt före stängningsdax kom de ner och betalade sin nota, eller nästan hela iaf. Jag var rätt säker på att det skulle vara väck innan jag öppnade dagen efter men döm om min förvåning när en del av dem kom ner till frukost. De betalade resterande belopp och allt var frid och fröjd. De hade bokat rum för typ 14 dar men lite senare på dan ringde städ och undrade om de skulle ha rummen eller inte. Alla saker var borta och nycklarna lämnade på rummen. Kanske såg de polisbilen och fick kalla fötter med sin blåsningsplan.

Hur som helst. Jag ringde polisen för att meddela att de dragit och undrade om de fått någe svar på regskyltarna. Jag fick till svaratt ärendset skickats vidare inom myndigheten. Alltså hittade de något! Vad fick jag inte veta.

En massa andra saker... kan jag inte berätta om förrens efter farsdag-firandet. Kan ju inte avslöja allt nu ifall pappa läser det här....  Jag återkommer till ämnet senare!

Nu ska jag visst skjutsa Robin Fast att hämta sin lillasyster hos deras mamma och sedan köra dem hem. Så så är det med det!

Ha det!