Snart kanske det funkar igen.

Enligt Telia ska mitt nät och min tv komma igång den 30/7, alltså i morron. Det återstår att se.
Nu måste jag jobba vidare!

Jag SKA blogga.....

....så snart JÄVLA FITTIGA KUKSUGANDE TELIA HELVETARNA kan få fingrarna ur och koppla in mitt nät som de så felaktigt kopplat bort!

Jag drar nu då!

Åker till England tidigt i morron bitti. Bloggar så snart telia fixat mitt nät. Satans jävla pisstelia.

Ha det!

Faan oxå!

Man ska aldrig ta ut något i förskott.
Värken kom la tillbaka igår eftermiddag. Jag är allergisk mot mitt jobb verkar det som. Efter en timma eller så på jobbet började det göra ont igen. Jag ser verkligen fram emot att få lite ledigt nu, jag måste nog ta det lite lugnt om värken ska försvinna. Kan inte hålla på och slava i tvättstugan. Jag tänker inte lägga mer pengar på kiropraktor innan jag åker, hoppas att det ger med sig bara jag slipper jobba ett tag.

Ha det

Äntligen!!

I natt har jag för första gången på länge sovit hela natten utan det minsta värk. Vaknade i morse utan att behöva åla mig ur sängen. Ingen smärta, ingen stelhet.
Jag ringde runt till olika kiropraktorer i stan igår för att hitta nån som inte hade semesterstängt. Hittade en på Ågatan, nära och bra från jobbet. Han hade en tid samma dag, vilket under! Gick dit och fick min behandling. Så skönt!!! Skönt att slippa värken nu när vi snart åker till England. Men jag ska la inte ta ut för mycket i förskott, det kan ju vara tillfälligt att jag slipper värken. Den jäveln kan ju komma tillbaka. Men för nu mår jag super!

Bara 4 dagar kvar att jobba innan semestern. Ska bli kul att träffa Mia & Björn igen och få visa dem England och London. Vi har i vanlig ordning bokat rum hos Jacki i Bishops Stortford. Ett mysigt litet B&B. Vi får samma rum som tidigare år, det är bra för det ligger på baksidan.



Här huserar vi!



Nu ska jag ta och få lite gjort innan det är dax att åka och jobba igen. Det är lite lugnare på jobbet den här veckan som tur är. Skönt när det är lite lagom att göra!

Ha det!

Kalas

Igår var det kalas här på Bäckfallsvägen. Vi firade att Kenneth & Sarah fyllt år och gift sig i veckan. Vi blev 18 pers som mumsade på mack and cheese och smörgåstårta.  Efter maten blev det att smaska god tårta som blivande konditorn lillebror Tony bakat.


Smarrig bröllopstårta i 3 våningen, mumma!

En mycket lyckad tillställning Tog lite bilder på alla gästerna.


Martin, Mamma, Emily, Pappa, Kenneth, Christian, William och Sari.



Kenneth & Sarah skär tårta på tradiotinelt vis. Anja i bakgrunden, Emily filmar.


Sarah, Emily, Pappa, Jocke och Sari.

Hallen blev en samlingsplats för många diskussioner.

När alla hade gått hem plockade jag ordning lite och fyllde disakmaskinen som fick gå när jag kröp i säng.
Vaknade vid 4 i morse av att ryggen värkte som faan, gick upp och stängde av diskmaskinen då. Sov 4 timmar till och vaknade återigen av värk i ryggen. Googlade lite och kom fram till att jag ska försöka behnadla mig själv genom att äta antiinflammatoriska läkemedel 3 gånger per dag i en vecka. Hoppas det hjälper, vill inte ha ont när vi är i England.

Nu ska jag fixa lite te och slänga mig i soffan.

Ha det!

Bilder.

Har tagit en del bilder på huset. Börjar bli klar men har fortfarande inte fått upp allt på väggarna. Önskar jag hade en kamera med vidvinkellins så man kunde se det hela bättre. Men men, man kan inte få allt här i världen.



Huset sett från gatan.



Vardagsrummet



Mer vardagsrum.....



... och så lite mer vardagsrum



Sovrummet



Som du ser Linda så klarade gullrankan även denna flytt!



Köket



Hallen



Gästrummet......



...där oxå datorn får husera.



Biblioteket i källaren.



Källartrappan. Har tejpat nu Sari så man törs gå där!

Har fortfarande inte tagit nån bild i badrummet men jag kommer till det.

Ha det!