Nu händer det grejer!

 Veckan började med att jag vaknade halv 4 med sån värk att jag knappt tog mig ur sängen. Gick loss skiten fram till halv 5 ca innan jag lyckades somna om igen. Sov dock bara till 6.  Kl 11 skulle min älskade bil gå på den årliga hälsokontrollen, nått både hon och jag hatar!

Men vi blev sååå glada när den var gjord. Blankt papper! Kan ju inte bli bättre!!!

Tisdagen började inte så mycket bättre, vaknade med värk igen...  Bytte säng och somnade om. Blev väckt straxt efter 7 av syrran som satt fast på Fillingerakan med pappa....  Pappa hade oturen att räka komma ivägen för 2 stora grävlingar som promt skulle över vägen just när han kom körandes. Pang sa det sa syrran. Båda dog...  det gjorde även pappas firmabil efter ett tag. Kylaren pajade visst.

Men nu ska ni får höra violken EXTREEEEEMT snäll pappa jag har!!!

Jag har sedan typ 1992 eller däromkring varit hejdlöst rädd för grävlingar, levande eller döda! Det vet alla som känner mig! Min kära pappa bestämmer sig för att låta en grävling ligga kvar på sidan av vägen så att jag skulle se den när jag åkte till jobbet! Gulligt va!!??  Men, jag har tittat en massa på SOS Wildlife på Animal planet så jag är inte så himla rädd för grävlingar längre, så den gubben gick inte!

Onsdag då...  Onsdag är en bra dag!

Cheferna beviljade vår ledighet i december så efter jobbet var Josefine och jag uppe på Ticket och bokade resan till Lanzarote!!!! 

JIIIIIIIPPPPPPIIIIIIIIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fatta så jävla kul vi ska ha!!!

Det ni!

Nu är det snart tvdax så jag ska la avsluta det här inlägget nu!

Ha det!


6 månader....

I dag är det 6 månader sen jag opererade mig. Tänk så fort tiden går! Grannen opererades nu i morse, hoppas allt gått bra!

Snön är borta, solen värmer och vårblommorna kryper upp ur marken. Kan ju inte bli bättre!
Eller jo det kan det!

Jag vaknade idag utan att det gjorde ont, hm tänkte jag. Kände efter lite till men Nej, jag hade inte ont! Öppnade ena ögat bara ett uns och insåg att det var ljust ute. Öppnade båda ögonen och kollar på klockan. 07:05!!!!!!! Jag har sovit i 8 timmar utan att vakna en endaste gång!!! LYX! Jag har nog inte sovit så länge isträck på den här sidan nyår!

Jag, Fia och Maja har pratat med cheferna om vår resa i vinter och det verkar vara ok. Jeanne och Marianne går in och täcker upp våra pass. Fan så kul vi ska ha!!!!

Annars då... Påsken var bra, mat hos pappa som vanligt. Åt för mycket, som vanligt! Fick påskägg!

Nu är det dax att fixa lite käk sen ska man ju iväg och jobba igen!

Ha det!