Min älskling är sjuk!!!





Min älskade Lucifer är sjuk!!!
Jag fick åka in med han till veterinären i onsdags för ett akut totalt urinstopp. Katten bara skrek så ont hade han.
Väl på Djurdoktorn fick han bli inlagd för en sköljning. Stoppet var svårt att få bort så han blev inlagd med kateter. Jag har oroat mig sjuk! Att tvingas lämna ifrån sig ett vettskrämt djur är inget kul.

Jag har hela tiden haft kontakt med veterinären så jag visste ju att han var på bättringsvägen. I fredags fick jag hämta hem honom. Då hade han fortfarande inte kissat själv efter det att katetern tagit bort. Skulle det vara så att han inte kissade själv skulle jag åka in med han till Valla.

Straxt efter att vi kom hem gick han på lådan, dock satt han bara där ,länge, utan att kissa. Klumpen i magen kom tillbaka. Senare kissade han, ganska mycket dessutom. Skönt tänkte jag, faran är över. Har sett i lådan att han kissat flera gånger sen dess men in morse satt han länge på lådan igen utan resultat. Han gick tillbaka lite senare och då kom det bara några droppar. Nästa besök några minuter senare gav lite mer liksom några minuter efter det, då kom det lite mer. Totalt sett kanske det blev en normal kissning.

Klumpen i magen växer. Tänk om jag inte kan få han att dricka tillräckligt mycket så det stoppar upp igen, då måste han in direkt till veterinär. Hur kass känner inte jag mig som bara tänkt att jag ska försäkra honom och inte gjort det!!?? Det här veterinärbesöket kostade 5058:-. En gång till kan jag betala den summan men sen? Ska jag bli tvungen att avliva min älskling för att jag inte har råd att betala hans vård. Hemska tanke. Men tyvärr är det så det kan bli. Urinstopp brukar tyvärr återkomma. Med rätt foder och mycket vätsk kan det hållas i schack lite men det finns inga garantier. Hur ska jag få han att dricka???


Men för guds skull, det är ju bara en katt tänker många. Till er som tänker så säger jag bara
 DRA ÅT HELVETE ERA JÄVLA IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är inte bara en katt, DET ÄR MIN KATT!!!!!!


Mina katter är min familj, mina barn. Jag vill att dom ska må bra och vara lyckliga hela tiden. Det gör så ont i mig när det gör ont i dom. Måtte jag slippa avliva honom!!!!! Kommer inte kunna sova i natt, måste hålla koll på om han dricker eller kissar. Och om han inte gör det måste jag åka till Valla. Klumpen i magen gör att jag inte kan äta, mår illa konstant, kedjeröker hejdlöst och torkar en och annan uppgiven tår.....

Min lilla älskade Lucifer <3