Skit it då!

Veckans inköp....

Kunde bara inte låta bli. Vet inte hur jag ska hinna läsa alla dock, finns flera olästa böcker i bokhyllan......







Har städat badrumsskåpet. Den blå tandborsten är nu kasserad.
Nästa gång nån ska sova här får de faan ta med sig en egen tandborste.

Veckan har varit lugn. Fick lön i onsdags, 35689:-. Räcker ett tag kanske. Om man alltid skulle få sånna löner skulle jag vara glad. Men det händer ju inte i hotellträsket.

Ska jobba imorron igen, E-Type kommer ju, lär dock inte se han förrens kanske till frukost på söndag.

Orkar inte mer nu, ska kolla på tv!

3 veckor kvar till SEMESTERN!

Ja, det ska bli skönt att få lite ledigt. Jag har iofs varit ledig i 4 dagar nu men men. Midsommarhelgen flöt på som vanligt med mat i massor hos pappa. Lördagen gick åt till att städa och fixa. Nathalie ska ju flytta in hos mig ett tag och då måste det ju finnas lite plats till henne.

Pratade med Sarah i USA igår. Hon mådde bra men längtade efter oss. Hon hade visst hittat något som hon köpt åt mig. Det kan vara något med Hello Kitty eller så är det karamellfärg. De har ju mycket roligare färger där än här.
Sarah, if you read this, get me some foodcouloring in fun coulors and i'll give you the money when you get home!

jag är på jobbet just nu men har knappt inget att göra. Det märks att semestern har börjat. Jag jobbar i helgen och då är det packat. E-Type, Sator, Rydell & Qvick och nån mer ska bo här.  Ska bli kul! Jag har sån himla tur att jag har så bäst chefer. Jag tog med en massa tvätt till jobbet som nu är ren igen. De har inget emot att jag fixar sånt bara tid finns, det gör det definitivt idag. Blir en lugn dag i morron oxå.

Jag har funderat på att köpa mig en ny digitalkamera men vet inte hur jag ska göra. Jag har ju en som funkar, men den kunde ju vara bättre. Får se hur jag gör. Nu ska jag kolla på Dr. Phil för att fördriva tiden lite.

Hasta luego!

Faster är så stolt!

I fredags var det ju skolavslutning och studentfirande. Jag hade en student och tre skolavslutare, eller vad man nu säger.
Dagen började i nya kyrkan med Alléskolans avslutning.  Jessica, min brorsdotter skulle sjunga och då måste man ju  bara vara där. Hon är så duktig den ungen! När jag får filmen på hennes sång ska jag lägga upp den.

Jessica är klar med grundskolan och nu väntar gymnasiet.



Jessica är hon i mtten, Nicke, pojkvännen till vänster och tjejen till höger vet jag inte vem det är.



Christian har avverkat första året på Allé.

Efter kyrkan hade jag lite tid över. Åkte hem och duschade och klädde om, man måste ju vara fin när man ska fira av studenterna. Lyckades dock att undvika att fastna på bild bärandes klänning!

Här är hon, Nathalie. Duktig som fan den ungen oxå, hon hade hela 17!! MVG i sitt slutbetyg.  Inte illa gumman!



Efter att alla blommor hängts på skulle det kramas, alla ville krama!



Pappa ville.....




.... mamma ville.....



...pojkvännen Tobbe ville kramas.
Det ville alla vi andra oxå, och det gjorde vi självklart! Vi hade tur, det började regna så smått just när vi började bli klara!


Kolla bara så snygg hon är min äldsta brordotter!



Vi firade av Nathalie  för hennes student, Jocke och Jessica för att de fyllt är nyligen med ett  härligt kalas i går hemma hos Jocke. Mat och dryck och god tårta stod på menyn!


Avslutar det hela med att säga att jag är SÅ stolt över våra fina ungar! JAG ÄLSKAR ER!!!!!!

Stolta Faster Anna



Jag är så kär!

Var ju på personalfest häromdan. Mycket trevligt med god mat och dryck. Fast det bästa av allt är ju ändå Sara! Hon är bara för go den ungen!



Vi är sååååå kära i varandra hon och jag, kolla bara!








Ses!



 

Härligt bad???

Jag hade så tråkigt nu på morgonen, tänkte lätta upp stämningen med ett härligt bad. Så blev det dock inte! Spolade upp vatten men insår snart att det var brunaktigt. Tömde ut det och började om. Såg bättre ut denna gången. Låg där och njöt av värmen men så insåg jag att det luktade väldigt mycket järn. Kollar ner i mitt badvatten och ser att det fan är grått!!!!!

   

Blä så äckligt!

Tömde ut vattnet och så här såg det ut då badkaret var tomt!

  


Ringde för att felanmäla ... straxt där efter började någon spola från kranen i brunnen på gatan...  Hoppas vattnet återgår till så som det ska vara, jag ska på personalfest ikväll och vill gärna duscha i rent vatten!

Dax att slappa med boken på balkongen lite!

Ha det!


Bil, blommor och glass.

I går var jag och lilla syster ute och övningskörde lite.
 



Vi styrde kosan mot stallkiosken för lite mjukglass i värmen. Jag tog en liten bägare med saltlakrits-strössel. GUD så gott! Kanske måste åka förbi idag igen! Efter glassen kom vi på att vi saknade lite fina sommarblommor hemma så vi
åkte ut mot Mormorsgruvan till nått som jag tror heter Malmviksängen. Vi plockade varsin fin bukett.

                                                                         
   
                                                                   

Efter Malmviksängen åkte vi mot industriområdet vid veterinären, minns inte vad det heter, och plockarde prästkragar och lupiner. Jag vill inga lupiner ha men det vill lilla syster, hon gillar dem bäst! Där ute finns en sån rolig spegel som man har vi knepiga utfarter. Kan ju inte låta bli att bete sig som jag vet inte vad, konstig humor har vi iaf.


                                                                        

Ja just det, måste ju berätta om lilla killebäbis roliga nöjen oxå. Han ligger ofta framför kylskåpet och ålar sig. Har inte brytt mig så mycket innan men just den här dagen låg han och petade med sin stora tass under kylskåpet. Hämtade en liten ficklampa för att kolla vad som fanns där under. Här är vad jag hittade!

    

Han är ju bara för söt! Här ligger alla hans favoritlekasaker, de röda råttorna! Jag som undrat vart de tagit vägen, jag har ju hittat nästan alla andra färger men inga röda! Nu vet jag vart jag ska leta om de försvinner igen. Lilla Lucifer, han fyller snart 2 år! Kankse ingen bäbis längre men han kommer alltid vara minstingen hemma hos oss.


                                                      från liten till stor     


Det var dagens inlägg!

Hasta luego!