Snön faller och vi med den!

Vilken sabla tur att vi flyttade igår! Det har snöat oavbrutet hela natten och det ska visst fortsätta hela dan i dag med! Det hade inte varit kul att flytta i det här vädret!
Hela källaren är full med saker nu, vi måste omorganisera det hela lite så vi kan komma fram där nere. Framför allt vill jag ha ut sakerna från garaget så jag kan komma in med bilen igen! Det hoppas jag vi kan börja med idag. Den stackarn bilen har fått stå ute i natt.

Idag ska jag packa väskan inför fredag. Har skrivit en liten lista på vad som ska med. Kommer ta med för mycket saker. Men men, det är som vanligt. Jag tar med det jag tror jag behöver och använder ca hälften.

I morron börjar jag på mitt nya jobb! Kommer bli en vecka av mycket lullande, ingen idé att gå på för hårt nu innan vi åker. Jag ska ta itu med det när jag kommer hem igen. Får se hur mycket vi har öppet över jul och nyår, vi ska renovera några rum så det blir la lite stökigt då.

Ska försöka ta mig ut och skotta fram bilen vad det lider, vi måste till affären idag!

 Ha det!

Det är mycket nu!

Oj oj! Det är mycket på G nu.
I onsdags jobbade jag min sista dag på Stångå. I går var jag i Ullared och shoppade loss ordentligt. Idag har jag satt upp adventsstjärnor och fixat inför brorsans inflytt i morron. Och flytten i morron lär ju ta större delen av dagen.
Söndag ska jag bara ta det lugnt, tror den här jävla förkylningen är på g nu. Läpparna svider som faan. Hostar en massa och näsan är täppt. Kul när man ska bära en massa. Fast å andra sidan kanske jag hinner bli lite bättre innan jag åker till Lanzarote.
Måndag börjar jag på nya jobbet, ska bli spännande. Jag återkommer till det lite längre fram.
Nu ska jag nog försöka sova lite, har ju en del att göra i morron.
Ha det!

Fredag.

Trots att det är en vecka kvar till 1:a advent har jag redan putsat mina fönster och hängt upp julgardinerna.
Ljusstakar och stjärnor får vänta lite till.

Jag hinner inte nästa vecka. Kenneth & Sarah ska flytta in hos mig då, så helgen kommer att gå åt till flytta och städa. Om vi kommer att överleva återstår att se. De är vana att bara ha sig själva att tänka på och jag som lever bara för mig och katterna måste plötsligt ta hänsyn till andra, hmm  men men jag kan! Det ska bli kul att inte bo själv samtidigt som det faktiskt oroar mig lite.  Men jag ska ju bara vara hemma en vecka efter att de flyttar in sen drar ju jag och flickorna på semester. Då hinner de bo in sig lite grann.

Nu har jag bara 4 pass kvar på mitt nuvarande jobb! Yay! Ska bli så kul att byta miljö och få se lite nya ansikten.
De första dagarna ska jag och Maja mest plocka iordning rummen. Det är en del att göra men det kommer bli fint i slutändan.

Jag ska försöka blogga lite oftare men som det är nu tryter både ork och motivation.  Hoppas dessa två återkommer när jag får mitt efterlängtade miljöombyte. Om inte annat kanske efter resan.

Nu ska jag försöka hitta på nått vettigt, tvätta kanske....

Ha det!

Snart!

Det är mycket som ska hända den närmsta tiden.
Jag ska byta jobb!
Jag ska åka på semester med Maja & Fia!
Jag ska försöka hinna med att tapetsera om mitt andra sovrum också.
Byta jobb!
Jag ska börja på Hotell Östergyllen. Jag ska driva det! Ska bli så kul att få fixa till alla rum så de blir mysiga. Mycket att fixa men det är ju  det som ska bli så kul. Nu är det rätt trist och saknar känsla helt. Maja hänger med mig, vilket superteam vi ska bli!
Semester med Maja & Fia.
Gud vad jag längtar. Ska bli så skönt att komma bort ett tag, sola, bada och äta och dricka gott! Vi har ränat dagarna sen det var 214 dagar kvar. Nu är det bara 27. Tiden går fort vill jag lova.
Tapetsera sovrummet.
Det kommer ta ett tag att bli klar där inne. Det är mycket som ska göras. Riva ner de gamla tapeterna, spackla skarvar på taklisterna och sen måla dom, taket ska målas och så ska det tapetseras. Ska lägga nytt golv och sätta dit golvlister. Om jag ligger i kanske det blir nästan klart till jul.
Ha det!