Valborgsmässoafton.

Ett ganska långt ord.
Sitter här på jobbet och har tråkigt, finns inget att göra alls. Tog med min tvätt så slipper jag tvätta hemma sen. Hade hoppats på att det skulle vara Grays anatomi i kväll men så är det inte, får la komma på någe annat istället. Det tråkigaste med att sitta på jobbet och inget ha att göra är att tiden går så sakta. Kan inte spela Bubble Machine heller för grafiken är för mycket för grafikkortet i datorn :( Har 10 gäster till frukost, antar att de inte kommer att komma ner så värst tidigt. Jag får säkert vänta till bortåt 9 innan nån kommer. Det lär iaf inte vara rusning ½8. Men men, jag får ju iaf betalt för att sitta här och glo. Har jag tur kommer städ in runt 9-½10, lite sällskap en stund.
Helgen ser ut att bli lika lugn den, men Jeanne och jag ska ta varsin dag, jag lördag och hon söndag. Lagom jobbigt att jobba 15 timmar men å andra sidan får jag 2 dar ledigt i rad. Jag kanske återkommer senare med en uppdatering om det nu mot förmodan skulle hända något värt att skriva om!


Nu har jag bara 7 pers till frukost, kan bli ev bara 6 st.
Och så var de bara 6.

Motorcyckelkortegen var ju lite fler än så. Vet inte hur många de var men det måste ha varit 100-tals. Den tog ju nästan aldrig slut! Nu har jag tagit emot alla gästerna och gjort allt jag ska + tvättat och manglat min egen tvätt. Men in trees på tv nu sen top model löser ju tidsproblemet fram till läggdax iaf.


Ha det!

Damm.

Vilken tur att mina dammtussar är så himla lojala. Hur länge jag än skiter i dom stannar de troget kvar i hörnen och bara väntar på att jag ska bry mig om dem. Idag har jag brytt mig om dem. Nu sover de sött i dammsugarpåsen. Fick äntligen städat, har bara inte orkat innan. Skulle ha städat i lördags men då kom mamma och sen gick jag ju ut. Tänkte att jag kunde ta skiten på söndagen, men då blev jag ju kvar i sängen hela dan. Tur att sällskapet inte var rädd för dammtussar.


Våren är ju här. Varmt som den redan. För varmt! Jag vet, ska inte klaga, men jag gillar faktiskt inte värmen när jag måste jobba. Hos oss är det så varmt ändå. Skit samma, nu är jag så jävla trött så jag tänker faktiskt krypa ner redan nu, med eller utan sällskap.


Natti natt...

......???????.....

Mannen i min säng.
Jag hade en man i min säng härom natten. Ovant, men trevligt =) Kanske kommer han tillbaka.......

Jättetrött och bakis.

Fy ja så trött jag är.... Var på fest hos lillasyster igår. Hade inte tänkt att dricka så mycket och hade inte tänkt hänga på till Gruvan. Det blir sällan som man tänkt sig. Det blev både mycket dricka och en sväng till Gruvan. Det var faktiskt kul. Thina har jävligt roliga kompisar. Kvinnlig stripptease med bondagetema stod på programmet för kvällen på Gruvan, det är ju jag jävligt intresserad av. Hur som, lagom mycket folk och mycket trevlig stämning.
Blev kvar till stängning. Hungrig som man blir av alkohol gick vi till Kebabbaren för att käka. Jimmy hängde på eftersom jag var skyldig honom en pizza. Pizza eller kebab, spela roll. Det var lång kö och det tog nästan en timma att få vår mat. Tror klockan var närmre 4 när vi gick hem....  Därav tröttheten idag, jag är ju aldrig uppe så sent!
Har sovit större delan av dan... kom la ur sängen runt 16.30 eller så....

Orkar inte gå in mer på kvällen, kanske återkommer med mer när jag har ork nog att ordbajsa!

Hasta luego!

11 ½ vecka kvar.

MM så är det!
Den 19:e juli åker vi till England mor och jag. Det ska bli kul att få visa mamma London. Det finns så mycket att se så jag undrar hur vi ska hinna med allt.  Skit samma, vi tar det vi hinner och det vi inte hinner skiter vi helt enkelt i.
Vi ska bo på samma B&B som vi bodde på i somras. Det ligger en halvtimmes tågresa från London i Bishop Stortford. Ett mycket trevligt ställe måste jag säga.
Hoppas att vädret är bättre i år än förra året, regn gör faktiskt saker mycket tråkigare.






Ja just det, kanska ska nämna att jag ska försöka lära mig prata spanska oxå! Man kan låna språkkurser från biblioteket via nätet. Mycket smidigt! Fast jag erkänner villigt att det är fan inte så lätt det här med spanska. Attans så svårt det är att komma ihåg alla ord och uttryck. Men som det sägs; övning ger färdighet! Jag kämpar på! Nu ska jag fixa te och sen slänga mig i soffan för en härlig tvkväll! Ingen hockey som man måste titta på....

Hasta luego!