Påskmarknad.

Det var påskmarknad idag. Fattar inte varför det alltid ska vara så kallt just denna dag. Hur som helst, vi åkte ner ganska sent, runt 12, gick ett varv och tröttnade ganska fort. Det är ju alltid samma saker som säljs. Köpte lite cocostoppar. På väg till bilen behövde mormor som vanligt gå på toa.
 
In på Sandelius, mormor in på toan och jag ställde mig i kön, kan ju lika gärna köpa någe gott att smaska på när man ändå är där. Köpte det jag ville ha och gick mot dörren för att vänta in mormor och mamma, det tar alltid så lååååång tid för mormor. Stod där i dörren en stund men tyckte folk glodde så jävla dant så jag gick ut och väntade istället.

Hade stått där en stund när en kille kom ut genom dörren, tyckte jag kände igen honom men kunde inte placera honom riktigt. Tittade på han en stund sen säger han:ANNA! då ser jag vem det är! Daniel Loord!!!!  Har inte sett han på nästan 9 år! Vi lekte ofta som barn och hittade på en hel del hyss tillsammans. Jag var dagbarn hos hans mamma och vi gick i samma klass. Fatta eller! Fan så glad jag blev! Har lagt till han på Facebook, inte för att vare sig han eller jag är där särskilt ofta men iaf så man kan byta mailadresser och så! Faaaan så kul! Tänk att man inte ses oftare, sist vi sågs var på 10-års jubileet från Allé, då spenderade vi merparten av kvällen utanför Folkets Hus pratandes om våra äventyr som barn!

Att träffa på honom gjorde min dag vill jag lova! En annan sak som oxå är värt att nämna är att jag egentligen skulle jobbat i dag men vi hade inget bokat så vi stängde. Det måste ju bara vara ödet va! Jag kanske ska tacka mormor för att hon behövde gå på toa och för att hon tar sån tid på sig! Utan hennes behov hade jag inte träffat honom!

Så det kan bli! Nu ska jag slänga mig i soffan igen.
Ha det!

Reslust.

Har suttit på nätet och letat resa för januari nästa år. Tyvärr verkar det inte som om Fritidsresor tänker flyga från Skavsta nästa säsong. Synd! Det är ju betydligt närmare dit än till Arlanda. Hur som helst, resorna kostar inte så mycket faktiskt. Man kan få 2 veckor på Lanzarote för under 10 000:-. Det är ju inte så illa. Frågan är ju bara, ska jag boka nu eller ska jag vänta. Bokar jag nu kan man få 500:- i boka- tidigt-rabatt. Vi vill ju gärna bo på samma ställe som sist, varför byta bort något som är bra? Jag ska kolla med mamma sen hurvida vi ska boka nu eller inte.


Jag har inga planer direkt för min sommar semester. Vi kanske åker till Gotland, min kusin bor ju där så vi kan bo hos han och hans tjej, billigt! Inget är dock bestämt men det lutar ju åt det. Åker vi inte dit har jag inga som helst planer för de 2 veckorna jag ska vara ledig. Om vädret tillåter får man lägga sig som en strandad val vid nån sjö och hoppas på att få lite färg. Såg just på Oprah att man kan bli benskör om man inte får tillräckligt med d-vitamin, den som finns i solljuset. Man måste ju sätta hälsan i första rummet.

För stunden är det mesta rätt trist måste jag erkänna. Jag har ingen lust med någe och jag är bara så trött. Jobbet vore skit om det inte vore för mina praktikanter som förgyller dagarna lite. Ibland är jag bara så less på hotellbranchen, trött på sura, snorkiga gäster som tror sig vara så mycket mer än alla andra, trött på att det är så dåligt betalt. Jag hoppas att det snart blir varmare igen och att våren kommer igång på riktigt. Så tröttsamt med snö! Kommer våen kanske jag piggnar till lite.

Pappas 60-års fest ja!
Det var kul! Mycket folk och mycket dricka :) Jag drack en hel del jag med, inte så jag blev skitfull eller så, men mycket för att vara jag. Pappa blev jätteglad för fotot vi tagit. Han hade svårt att hålla tårarna tillbaka. fatta att han misstänkte att det var just ett foto han skulle få! När han öppnade paketet sa han: Här i får ni nog plats allihop! Hur fan kunde han gissa sig till det? Han hade iaf ingen aning om att Jockes kids var med så lite överskad blev han. Jag stannade kvar till 01.35 typ, sen orkade jag inte längre. Jag har ju inte vanan inne att festa hela natten. Var lagom trött och däven i söndags. Sov större delan av dagen.

Det var la allt för den här gången tror jag.........


Ha det!

... ännu en fredag....

Jaha... så var vi här igen, Fredag!
Allt har varit som vanligt sen sist, jobbat, jobbat och jobbat lite till.
I morron är det fest hos pappa, han fyller 60 på söndag men vi ska kalasa i morron. Det passar sig ju inte att vara bakis på måndagen ju.
Vi kids har fixat och donat med en skitkul present. Hoppas han gillar den! Klart han gör det!
Har lovat komma dit tidigare för att hjälpa till med förberedelserna lite. 
Undrar om jag kommer att ha nån möjlighet att kolla på Melodifestivalen tro. Vill ju se hur det går för Linda Bengtzing, min idol!

Hur som helst.
På jobbat har vi just nu en massa praktikanter. Alla är jätteduktiga och goa. Jennie, från Gotland har varit sen några veckor tillbaka och ska la vara några veckor till, kommer sakna henne när hon åker hem! Vi har så kul ihop hon och jag.
Idag har bejbis varit hos oss på jobbet. Fatta så jävla söt den ungen är! Jag är totalt förälskad i henne!
Snällare unge får man leta efter. Idag hade hon sovit dåligt och jag som hade så lite att göra erbjöd mig att ta hand om henne en stund så Elisabeth kunde få lite gjort, det tog inte lång stund innan hon somnade i min famn. Hon är bara för gooooo!  Kolla själv!


Kram......  eller nått....