Äntligen!

I morron är det äntligen dax!  Bussen till Skavsta går 9:00 från stan och sen lyfter planet 12:05. Ca 2 timmar senare är vi framme i Stansted. Så fort bagaget är hämtat tar vi bussen till AvoryHouse B&B. Ska bli så skönt att komma hemmifrån lite. Ska visa mamma London och se till att få med mig lite roliga saker hem. En Hello Kitty docka till Sara måste jag bara ha.
Har tvättat idag och väntar bara på att det ska torka så jag kan packa färdigt. Inte för att man behöver ha så mycket med sig för 3 nätter men lite blir det ju iaf. Katterna gillar inte att jag tagit fram väskan. Maja springer runt benen på mej hela tiden. Konstigt att de känner på sig att man ska vara borta ett tag.

Jaha... det var det hela för idag. Återkommer med bilder när jag kommit hem!

See ya!

Anna

Sambo.

 Ja nu är hon på plats tösen. Inte för att jag sett till henne så värst mycket men alla hennes saker är här. Hon är mest hos killen. Mycket roligare än att hänga med faster.

 Datorn och jag hänger i hallen nu, lite trångt men bara lite. Nu är det snart semester, ska bli så skönt. Är faktiskt rätt trött på jobbet. Kanske ska söka till Stallet istället. Same same but different.

 Vilken skitdag det är på tvn då! Inget att kolla på ju. Ska nog stoppa i en julfilm i DVDn, frågan är bara vilken. Jag har ju så många bra att välja på!

På återseende.,...