Under kniven.

Den 7:e oktober ska jag lägga mig under kniven. Inte i Hollywoodstil men nära på.
Jag ska operera bort gallblåsan, äntligen! Fick papper i dag om vad jag kan förvänta mig före, under och efter operationen. Tydligen ska man vänta några månader innan man ger sig på att äta det man har haft svårt att tåla innan. Detta betyder ju att jag får vänta lite till på att få äta ägg, till jul kanske.

Annars då....  det händer la inte så värst mycket. Jag jobbar, jobbar och jobbar lite till. Tycker det är trevligt nu när det börjar bli mörkt om kvällarna. Det blir lixom legitimt att krypa upp i soffan med en bra bok och bara sitta där och mysa. Dessutom får jag ju tända lite lampor och ljus. Längtar till advent och jul. Jag ska köpa mig lite nya prylar att pynta med nu när jag ska fira min första advent, jul och nyår här i huset. En sak som jag aldrig mer ska göra är att byta ut den riktiga granen mot plast, gjorde det förra året men aldrig igen! Plastgranen får vara på verandan i år.

Men men det är ju ett tag kvar tills dess. Nu ska jag lägga mig på min nyinköpta spikmatta en stund. Hoppas den kan hjälpa mig med mina elaka sätesmuskler som bara bråkar!

Ha det!

Äntligen är det slut!

I fredags reste psykråttan härifrån för gott. Hon är inte längre välkommen att bo hos oss. Så skönt att slippa henne!

I fredags var jag ledig så jag började klippa ner häcken ut mot gatan. När Peter kom hem lånade jag hans stora sekatör, gick lite fortare då. Jag klippte ner halva häcken innan orken tog slut. Så i lördags tog Peter fram motorsågen och tog ner resten. Efter att han gjort det hjälptes vi åt att lasta allt på släp som vi sen for och tömde.
Nu är det såååå fint. I morron ska jag kanske baka lite bullar så jag kan bjuda grannarna på lite fika.
Slutar jobba alldeles straxt så nu är det hemfärd som gäller!

Ha det!

På G igen!

I går, ÄNTLIGEN, kom jag i gång med träningen igen efter semester och sjukdom. Så skönt! Så skönt att jag hängde på Maria idag när hon skulle ner och träna. Blev en timma idag och så kör syrran och jag i morron igen.

Har tänkt försöka klippa ner häcken ut mot gatan i morron och på fredag. Peter och Maria skulle visst fixa nått släp i helgen så de kunde hjälpa till att köra bort skräpet åt mig. Jag ska ju jobba men vi kan kanske ta det skapligt på lördga eller efter jobbet på söndag.

Nu ska jag fixa lite mat, man blir så hungrig av att träna.

Ha det!

Så onödigt!!!!

Straxt efter 9 ville Lucifer gå ut, jag öppnade och släppte ut honom. Precis när han kommer ut ser han grannkatten Gusten sitta på trappan, han blir förbannad och reser ragg. För att hindra honom att slåss hukar jag mig och lyfter upp Lucifer. Det skulle jag inte ha gjort!!

Lucifer uppskattade inte alls att jag hindrade honom att försvara sitt revir så han hugger mig 2 gånger i armen. Jag släpper inte taget utan håller hårdare om katten och tar mig in, släpper katten och in på toa för att skölja ur såren. Faaaaan så ont det kan göra. Ringer sen våprdcentralen för att kolla vad som behöver göras. Ny stelkrampsspruta bör fås eftersom jag ändå är så pass gammal, det är ju några år sen man senast fick.



Så till 10 är jag på vårdcentralen. Betalar 350:- som sprutan kostar och får sitta ned och vänta. Sköterskan ger mig sprutan men tittat knappt på betten, än mindre tvättat och lägger om dem. Hon säger att jag ska ha alsolspritdränkta kompresser på i några dagar.
-Vart får jag fatt i kompresser då, frågar jag.
-På apoteket finns allt, svarar hon.
Jag som trodde att jag åtminstonde skulle bli omplåstrad, tjii fick jag.

Så jag åkte till apoteket och handlade prylar för 150:-. In på netto för att köpa lite lucnhmat, där hittar jag min favvogranne Maria.
- Jag tänkte just på dig, säger jag.
- Jasså gjorde du det, säger hon.
- Ja, jag behöver din hjälp.
Jag visar henne betten som nu inte har något skydd alls på, eftersom jag tog bort det på vc i tron att sköterskan skulle ta hand om det.
- Men fy!!! Vad har du gjort, säger hon
-Hindrare Lucifer från att slåss med Gusten.
-Det där måste du ju visa på vc.
-Kom just därifrån, behöver hjölp att lägga om det.
-Självklart!

Vi handlar färdigt det vi ska ha och åker sen hem. Maria lämnar sina varor och kommer in hit och hjälper mig. Nu har jag ett stort fint paket på armen. Lite för stort kanske men det ska hållas borta från ev andra bakterier så jag tar det säkra före det osäkra.



Just nu gör det pissont kan jag säga. Jag är stel och öm i hela underarmen. Men men....
Det som stör mig mest med det hela är att det kostade mig 500 spänn. Så jävla onödigt.

Anna


Jag skäms!!!!

Fattar inte att folk som absolut inte kan sjunga ska söka till idol! Jag sitter här och skäms så jävla mycket! Pinsamt, riktigt pinsamt!

Idag har det varit lugnt på jobbet, så lugnt att jag hunnit damma lite på kontoret och i repan. Jag hann dessutom tvätta upp alla nya handdukar som legat i en kartong i minst ett halvår. Psykråttan har inte visat sig alls idag, vilket jag uppskattar. Ska snart ringa hennes farbror igen för en liten uppdatering av dagens händelser.

Nu ska jag ut och ta ett bloss så jag slipper att skäms så mycket, skulle iofs kunna byta kanal.....


Vilket jävla pucko!

Vi har en kärring som bor hos oss ofta som är såååååå psykiskt störd!!!!!!!!!! Hon tror att hon vet och kan allt. Vad man än säger så har man fel. I går kom vi ihop oss lite så där lagom. Hon MÅSTE ha 2 stora glas på sitt rum men igår fanns bara ett rent så hon fick det och ett vanligt glas. Det funkade inte för psykråttan! Hon kunde inte acceptera att hon skulle få ett inom en timme för hon skulle ha det NU! Kärringfaan kommer ner och kräver att jag handdiskar hennes jävla glas. " Det är ditt jobb, jag betalar, det gör inte du!" Kosshelvete!!! JAg diskade hennes jävla glas i varmt vatten bara....

Efter det ringde jag chefen för att beklaga mig och efter det ringde jag hennes farbror som försökt hitta henne sen länge. Hon blev vräkt i samband med sin skillsmässa för några år sen och eftersom hon inte hämtade sina saker gjorde kronofogden det. Nu har han fårr förmyndarskap över hennes egendom så han vill tala om för henne att han har hennes prylar. Nu ska han komma upp till stan för att försöka hjälpa henne. Han får hjälpa henne på vilket sätt han vill, bara han ser till att hon spärras in! Hon är sååååååååååååååååå jävla sjuk i huvudet!

Om hon ska fortsätta bo hos oss kommer jag att strejka den tiden hon är hos oss, och jag är inte ensam. Ingen på jobbet vill ha något med henne att göra! Men när hennes farbror väl varit där så kommer hon säkert inte vilja komma tillbaka till oss för då kan vi ju ringa honom igen, och det vill hon säkert inte.

Nu ska jag klä på mig och komma igång, måste lämna in bilen på service idag runt 9.

Ha det!

Ledig Fredag.

I går kväll lämnade jag in min bil på Rejmes för en felsökning. Den utfördes idag och jag fick veta att det fel på Gaspotentiometern. Att laga med nya delar skulle kosta 5000 spänn!! Med begagnade 2000 spänn, för dyrt! Kollade med Johan istället, han kan nog fixa det billigare än så! Så nu har vi bestämt att jag ska lämna bilen där på måndag för lite service och lagning av ovan nämda fel.

Annars har dagen varit lugn. Vaknade halv 8 då katterna ville gå ut. Kollade på gamla avsnitt av Monkey Life och sen lite Animal Cops. Fick i mig frulle vid 11. runt halv 1 blev jag trött så jag sov middag tills dess att Rejmes ringde och väckte mig straxt för halv 3. Hämtade bilen och så for jag hem. Lagade lite mat och tömde diskmaskinen.

Åkte över till syrran en sväng runt 18 med hennes överblivna cider eller vad det nu var och så kollade vi på lite roliga You Tube klipp. Åkte hem och satte mig vid datorn och här har jag suttit sen dess med en kort avstickare till soffan för lite mer Monkey Life.


Spännande va?? :-P

Anna

Tack snälla!

Jag försökte ju fixa till min blogg lite men det var svårare än jag trodde. Ville ha typ ett kollage av mina egna resebilder, men jag har inget bra program för att bygga ett sånt, så det sket sig.  Men då kommer bästaste Linda och fixar till en alldeles personlig header åt mig! Fiiiin!
Jag lyckades dock fixa färger och typsnitt själv!

Vått & Torrt var förbi idag och kollade lite. Ingen onormal fukt någonstans! Skönt!

Hade skallebang när jag kom till jobbet men efter ett par tabletter försvann den. Har uppdaterat telefonlistan så att alla nummer finns på ett papper, inte 15. Det blir så svårt för Josefine att hitta annars. Fick manglat mina sängkläder idag oxå, skönt att ha manglade sängkläder att bädda med.

Nu är det dax för mer te!

Ha det!

Tålamod.

Ha tålamod, jag försöker bygga om min blogg vad gäller utseende. Nu är jag ju ingen programerare så jag får ta lite i taget. Hoppas på ett bra slutresultat iaf!

Anna

Vått & Torrt.....

... kommer hit i morron och ska kolla lite. Nått som försäkringsbolaget vill ha gjort tydligen. Dagarna går fort, redan september. Snart jul! Kan ju inte bli bättre!
Pratade med mamma om att kanske ta en sista minuten till nån Kanarieö i januari. Vi sa att vi inte skulle åka men jag kommer nog få abstinens om jag inte åker. Blir bara 1 vecka i så fall men det är bättre än ingen vecka alls.



Stackars grannen Maria, hon har oxå fått gallsten. Om hon ska opereras kan vi ju be om att få det gjort samtidigt så vi kan dela rum. Det skulle vara skoj! Skämt och sido... jag har fortfarande inget hört så jag vet inte när min operation kan bli av. Vore skönt om det blev snart så jag kan få äta ägg igen! Har inte ätit ägg på 3 år nu!

Nu ska jag ta ett bloss och sen är det dax att farma vidare på Facebook.

 HA det!