Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, utvilad och rätt solbränd. Ska blogga ordentligt i morron om resan. Orkar inte just nu.

Äntligen!

Nu så... nu är väskan packad och jag är klar för avresa!
Vi ska snart åka mot Linköping för att där kliva på Swebus till Stockholm. Vidare därifrån med flygbussen till Arlanda. Väl på Arlanda ringer vi hotellet som kommer och hämtar oss.

I morron 08:10 är det tänkt att vi ska lyfta!

Om jag kan och orkar kanske jag slänger in ett inlägg från soliga LANZAROTE!!!!

Ha det bra här hemma så ses vi!

Kram
Anna

Farväl lilla Mormor.

I torsdags begravdes lilla mormor. Nu är hon äntligen tillsammans med morfar igen. Det var en fin begravning, stillsam med bara nära släkt och vänner. Min brorsdotter Jessica sjöng I believe I can fly, hon är bara så duktig den ungen.



Efter begravningen höll vi minnesstund hemma hos mamma.


I fredags gjorde vi klart mormors lägenhet, den ska ju besiktas i morron. Det är så skönt att allt är över nu. Det har varit en påfrestande höst.  Jag hoppas våren inte bjuder på en massa otrevligheter.

Nu är det dax att ta fram resväskan och börja packa. Ska försöka att inte packa ner en massa onödiga saker som jag alltid brukar göra. Skulle jag missa något finns ju allt att köpa.

Ha det bäst!

Anna

Lördag på jobbet.

Nu är det snart dax!!!  Ska bli så skönt att bara vara ledig och slippa tänka på allt. Vi är färdiga med mormors lägenhet, det är såååå skönt. Den ska besiktas på måndag.
Sitter på jobbet och väntar på att det ska bli stägningsdax, vilket det är om 6 minuter. Har bara 3 dagar kvar att jobba nu!

Längtar till Fredag!


Jag ska tänka på er här hemma när jag slappar vid polen!

Anna

Nyårsafton 2008.

Firade som vanligt  Nyår hos Pappa. Enligt tradition serveras potatisgratäng med fläskfilé, en massa efterätter och godis. Senare, som om vi skulle behöva äta mer, serverades ost, kex och räkor. Jag höll mig nykter för jag skulle jobba dagen efter. Vi vara bara några få så kvällen blev riktigt lugn och skön. trots att jag hade kameran med mig blev inte en enda bild tagen. Fick några Gott Nytt år smsbl. annat från Per och Jimmy. Att sms på 12 slaget är ju stört omöjligt så dessa kom lite före. Vid 12 slaget stod vi ute och glodde i skyn på alla raker som avfyrade både här och där.
En alldeles vanlig nyårsafton alltså.

Annandag i Motala.

Annadagen styrde hela familjen och halva släkten kosan till Motala. Vi var alla bjudna hem till kusin Lhinda med familj för att umgås och äta lite tillsammans. Lhinda hade lagat jättegod mat som alla uppskattade mycket.
Vi hade jättetrevligt och Lhindas ungar, Fillipa och Lova, hade ingen ro att delta i trevligheterna, de ville leka!



    

Tck till Lhina med familj för en trevlig annandag!


Juldagsfest hos Danne.

Danne har som tradition att ha fest Juldagen. Så och i år. Jag hade med en liten present till Danne.
Han gillar ett band som heter Sabaton. Och nu var det så att de spelade i stan i slutet av november men Danne kunde inte gå eftersom han var mitt i sin flytt då. Men, Oskar i Sabaton har en lillebror som heter Olle, han bodde just då hos oss på jobbet och han sa att han skulle gå och kolla på spelningen. Jag bad han ta autografer åt mig, vilket han snällt gjorde. Fint nerkladdat på en vinröd servett. Servetten hamnade bakom glas i en ram och slogs in i paket för att sedan ges till Danne. Han blev himla glad!



Vi hade som vanligt jäkla roligt hos Danne. Men så gjorde några av oss misstaget att dra till Gruvan. SÅÅÅÅÅÅÅÅ trist, bara en massa 18-19 åringar. Kände mig lagom gammal vill jag lova. Thina och jag gick hem halv elva. Jag drack inte så mycket för att jag skulle köra bil dagen efter och det är dumt att åka dit för rattfylla. 

Tack till Danne för en rolig kväll!!


Anna


Julafton!

Julafton hemma hos Pappa i år.  Jag har förutom ett år med halsfluss hemma hos mamma firat alla mina tidigare jular hos Farmor. Så blev det ju inte i år av förklarliga skäl. Hemma hos pappa var det bara vi, familjen. Jättemysigt.
Vi åt så vi höll på att smälla av, som alltid.

      


När jag för en gångs skull har plats att sitta ner för att kolla på Kalle Anka, vad händer då? Jo, jag somnar!!



Eftersom jag bestämt mig för att inte köpa en massa julklappar i år fick jag heller inga, eller jo, jag fick av Tony som fått den traditionella Guinnes Rekordbok av mig. Men för mig handlar julen inte om saker, jag har så det räcker och blir över av sånna iaf.

Slutet på 2008

Jaaa ni, det var rätt länge sen jag bloggade något.  Ska ta slutet på 2008 i stora drag bara.

Jag fyller ju år den 19:e december och i år var detta en fredag så jag hade kalaset på lördagen istället.
Vilket kalas det blev. Jocke fick släcka husbrand i Yxnerum så han och Sari kom inte, mamma var inte riktigt kry så hon blev hemma. Pappas fru jobbade och mina yngre bröder antingen sov elller skulle på fest. Det blev bara jag, Pappa och Thina. Har nog aldrig haft ett så litet kalas tror jag. Men det var rätt skönt. Vi fikade i köket, något som aldrig varit möjligt om alla kommit. Hade inte behövt baka nån tårta men det visste jag ju inte när jag gjorde den.


Fint med lila marsipan.

Innan jag bakade tårtan snodde jag ihop lite lussekatter oxå, de flesta ligger fortfarande i frysen.




Jag fick nya sovrumsgardiner, Hello Kitty örngott och pengar i present.

Det var födelsedagen det.....

Anna

Jag ska!!!

Snart har jag nog tid att blogga igen.  Det har varit ganska mycket sista månaden som ni förstår.
Idag är det bara 2 veckor kvar tills vi åker på en mycket!! välförtjänt semester.
Jag återkommer till ämnet lite längre fram.

Tills dess att jag bloggar igen får ni ha det så bra!

Kram