Måndag igen....

Jag VET att det är evigheter sen jag blogga sist men jag hara bara inte haft motivation till att göra det.

Lucifer mår bra, peppar peppar, och har inga symptom på att få stopp snart igen. Inte för att det är någon som helst garanti för att han inte får det snart i alla fall. Han har gått på specialfoder sen han kom hem från sjukhuset och ska snart gå över till sin vanliga mat igen. Jag har fått ett annat specialfoder som jag ska ge honom ifall jag märker att han börjar få svårt med kissandet igen, ett foder som kan lösa eventuella proppar.

Hjortarna har flyttat hem till sin skog igen. Var uppe och kollade lite där de har huserat i vinter och de har bara lämnat en massa bajs efter sig.

Snön smälter fort nu som tur är. Min gräsmatta kommer aldrig mer att bli sig lik, jag kan mer eller mindra ha poolparty där nu så mycket vatten som det är. Hoppas det blir en torr vår och sommar så skiten torkar upp.

Jobbar som vanligt alldeles för mycket även om det är fruktansvärt lugnt just nu. Jag och flickorna ( Maja & Fia) på jobbet planerar en resa till vintern. Vi kommer inte kunna ta så mycket semester i sommar så vi hoppas vi kan få en vecka ledigt i december för en resa till Lanzarote. Borde ju funka eftersom den nya chefsbäbisen då är 3-4 månader och Jeanne och Marianne kan gå in och täcka upp för oss. Vi vill verkligen komma iväg, bara vi 3. Det ska bli så kul! Jag trivs så enormt bra med Maja och Fia, det är ena riktiga pärlor! Fatta så kul vi kommer att ha! Vi har kollat runt lite på resor och det blir inte så himla dyrt. Men men, vi ska få ok från högre makter oxå innan vi kan ge oss hän åt planerandet!

Annars så har det la inte hänt så värst mycket, det är som vanligt förutom att jag tycker att det bara är måndag hela tiden.  Konstigt det där!

Anna