Uppe före tuppen.

I morse var jag uppe långt före tuppen. Skulle skjutsa Sarah till flygplatsen så hon kom med 6:10 flyget till Amsterdam.
Somnade la runt 23 hugget och så upp igen 03:30. TRÖTT! Men jag vaknade snart till efter lite te och en cigg.

Kom i väg som vi skulle och åkte snabbt in till stan för att hämta paketet hon skulle ha med sig. Hon jobbar som kurir ibland och just den här veckan blev det 2 uppdrag. Tisdag -  torsdag till Tyskland och så lördag-Söndag till Madrid. Lyx att få njuta av många plusgrader.

Vi ska åka in och hämta henne vid flygplatsen i morron när hon kommer hem.

Funderar på vad vi ska äta ikväll bror och jag. Sjuk sugen på lövbiff. Måste nog inhandla några sånna till kvällen.

Annars händer det inte för mycket. Jobbar, jobbar och jobbar. Tiden går ju så fort, rdan 3 månader sen jag bytte jobb. Nu väntar jag bara på att vintern ska ta slut och att våren ska komma. Den är snart här och innan vi vet ordet av är det midsommar!

Dax att hitta på nått kreativt att göra, åka till affären eller dammsuga kanske....

Ha det!

Vila i frid.

"Morbror" Besse är död. Han var ju inte min morbror egentligen, för att förklara för er som inte känner till min familjesituation så var han min pappas frus bror. Men han har ju funnits i min familj så många år. Jag har inte träffat honom på flera år och har egentligen ingen relation till honom mer än att han var morbror Besse för Thina, Tim och Tony. Men ändå blir jag så ledsen att höra att han gått bort. Kanske mest för jag vet hur ledsen "mamma" kommer att vara. Usch, jag vet hur det känns att förlora ett syskon, tyvärr.

Självklart kommer hans familj, mina småsyskon, pappa och alla andra Besses syskon och deras familjer att sörja, jag menar inte något annat.

Vet att "mamma" och pappa var och hälsade på honom för inte så länge sen. Det är hon säkert glad för nu, att få träffa honom en gång till innan det var för sent.

Jag hade mycket svårt att somna igår kväll för jag visste att min familj hade hjärtesorg, jag med fast på ett annat sätt. 

Vila i frid morbror Besse!

 

Absolute 80's <3

Skulle bara springa in på Willys för att köpa mjölk och cola på vägen hem, men som vanligt hamnar en massa andra saker i korgen.
Hittade 2 cdboxar med 80- och 90 talshits! DRÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En ordentlig nostalgitripp! Underbara minnen!

Laila, jag, en flaska Amadeus och UB40 's Red red wine! Jisses!

Hanna och Mia sjunger med i Whitney Houstons How will I know. Hellre än bra....

Disco i Parken! Minns ni??

Disco på folkan! Smussla med drickat i buskarna vid parkeringen! Det var tider det!

Rednex Cotton eye Joe på Braskensväg hos Johan.....  gud så länge sen det är!



Tiden går så fort! Jag blir inte äldre, det bara ser ut så!

HA det!









Lördag!

Tydligen börjar spektaklet Melodifestivalen idag. Jag ska inte kolla!!!  Fattar inte varför vi fortfarande slösar tid och pengar på den skiten.Det är ju alltid fel låt som vinner och så kan ju vi svenskar inte rösta fram rätt låt för Europa. Nu har en speciell jury tillsats för att rätt låt ska vinna.

Skit samma.....

Jag jobbar i helgen. Fattar inte att det rdan gått mer än 2 månader sen jag bytte jobb! Hujja vad fort tiden går! Har börjat kolla lite på sommarens Englandsresa. Biljetterna kostar nästan ingenting  ju! Frågan är bara om jag ska åka i Juli som jag brukar eller om jag ska åka tidigare i år, slutet av Maj kanske!? Vi får se när det blir för blir blir det!

Ha det!