Ultraljudssvar.

Idag kom svaret på ultrljudet jag gjorde för 3 veckor sen.

Tydligen har jag några små stenar i gallblåsan. Jag har dessutom en del polyper. Jag kommer inom några veckor bli kallad till ett möte på KAVA då vi ska diskutera ev. operativa åtgärder.

Om jag får bestämma själv ska skiten ut! Jag har hellre ett litet ärr än en massa jävla värk. Dessutom kan det innebära att jag kan unna mig ett ägg eller två ibland.

Nu är det bara att vänta på att jag ska bli kallad så får vi se vad som händer efter det.

Jobbdax igen!

Veckan som gått.

Söndagen var ju som ni kanske redan läst inte så kul. Men men, det är som det är.
Nisse kunde fixa det åt mig på måndagen. Åkte till besiktningen i hopp om att det var bra så. Men icke!
Nehe då, en massa annat skit som måste fixas. Stötdämpare, styrledsdamask och lite annat skit. Hur som helst.
Jag har skaffat de delar som behövs för att laga skiten och jag ska lämna ner bilen på onsdag för att få ett kostnadsförslag. Kan ju hoppas på att det inte blir såååå dyrt.

Vecka i övrigt har varit ganska lugn, bara jobba, jobba och så lite mer jobba.

Idag har jag fått en massa gjort fast det inte känns som det.
Jag vaknade 7.16, slappade i soffan fram till 9. Tog tag i dammsugningen som jag struntat i ett tag. Dammsög,dammade och diskade före kl 10. Plockade lite och rensade lite bland papper och sånt.
Sen drog vi ner till Hälsofabriken och körde ett intensivt 40 minuterspass. Väl hemma igen åt jag lite för att sedan ta en liten middagslur på 2½ timme.

Borde börja packa lite men har faktiskt ingen lust. Kanske ska börja lite smått i alla fall, det måste ju bli gjort. Det brukar ju lossna bara man väl kommer igång. Jag har ju så mycket saker som jag inte behöver använda mer innan jag flyttar. Jág åkte förbi cheferna innan jag åkte hem igår och hämtade packpapper så jag slipper diska bort en massa trycksvärta sen. Har ju även hämtat flyttkartonger där. Kanske borde jag försöka hitta några mindre kartonger att packa böckerna i, det blir ju så attans tungt att packa många i en stor kartong. Måste ju tänka på de stackarna som ska bära skiten sen.

Ska nog göra lite mer te innan jag sätter igång med packningen.

Ha det!

Faans jävla helvetes jävla piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

Fan då!
Jag blir så jävla sur! I torsdags skulle min kära bror hjälpa mig byta avgassystemsbiten som var paj. Åker ut till station och vad händer? Jo! Jag behöver en del till! Packar in skiten i bilen igen och åker hem. Ringer pappa som kan åka och köpa den felande länken dagen efter så jag slipper fara till stan bara för det.

I kväll gör vi ett nytt försök. Och visst faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ska det skita sig IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Förra året lagade Nisse en del av avgassystemet. Det visar sig att han lagat bort en bit som man måste ha för att få det nya att passa. Nu måste skiten svetsas fast. På station finns ingen jävla svets! K*k säger jag då!

Nu måste jag ringa Nisse i morron kl. 7 och böna och be att han kan fixa det under dagen så jag kan besikta skitbiljäveln kl. 2. Annars får jag åka till besiktningen bara för att få höra att jag måste ombesikta skite. Om man nu ska försöka vara positiv så ger mig en ombesiktning en månad till innan jag får automatiskt körförbud. Det kan ju vara bra, men det kommer ju att kosta mer då ju!!!  Som om jag har alla pengar i världen att lägga på skitbilen. Behöver ju pengarna till alla nya saker jag vill ha till mitt hus. Suck och stön hela jävla tiden!!


Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan


Påsken är över för den här gången.

Påskhelgen sprang iväg fort som bara den.
Jag jobbade långfredagen men hade inte så värst mycket att göra. Lördagen innbar marknad på torget. Köpte en handväska till Jeanne som lovat och en låda cocostoppar till mig själv. Tog en sväng in på systemet och införskaffade 3 flaskor cider att avnjuta på Dannes fest.

Hem en snabbis innan vi åkte till pappa för påskmat. Åt med måtta för jag vill ju inte få fler gallstensanfall. Maten smakade som vanligt himelskt!


Efter en massa efterrätter slappade vi en stund innan vi åkte hem för att fixa till oss för festen.

Festen hos Danne var lika kul som alltid men som så många gånger förr gjorde vi misstaget att gå till Gruvan. Det är ju bara för tråkigt där. Bara en massa 18-åringar som tycker det är såååååå  fränt att få köpa sprit! Thina och jag gav upp straxt efter midnatt och gick upp till Kebabbaren för att äta lite. Tog bara lite pommes, men åt knappt inget, smakade skit! Mjuka äckliga. Pommes kan de inte göra där! Vi var lata så vi tog en taxi hem, skönt att slippa gå och så var det rätt kallt.

Igår gjorde jag absolut ingenting! Jo förresten, jag var nere i källaren och kollade lite. Finns ju mest julsaker där så det finns inte mycket jag kan/vill slänga. Jag har tänkt börja packa på allvar när Nathalie tömt sitt rum. Eftersom Lucifer gillar att äta kartong måste jag kunna stänga in dem, smidigare att göra det när hennes saker är väck.

Idag är det dax att jobba igen. Har visst knappt inga gäster men kanske kommer det in fler. Har tänkt åka ner till den nya möbeloutleten på gamla konsum för att kolla om de har nått fint till mig innan jobbet. Kanske ska ringa jobbet o kolla om något behöver handlas innan oxå.

Ha det!

Men orka då!!!!

Borde börja packa men har ingen som helst ork eller lust heller för den delen. Hade tänkt ta itu med källaren först. Konstigt att jag ska spara på precis allt! Förhoppningsvis är det sista gången på mååååååååååååååånga år som jag flyttar nu. Jag ska orka vad det lider men inte just nu.

I morron är det påskmarknad som jag tänkt ta mig ner till. Ska inget ha men man vet aldrig vad som kan finnas. Sen efter det är det dax att fara hem till  Pappa & dom för lite mat. Senare ska jag hänga på syrran till Dannes påskfest. Bör bli lika kul som de andra jag varit med på. Kanske orkar jag ta hand om packningen på söndag, om jag inte är fruktansvärt bakfull!

Om jag skulle ta o åka ner till affären och köpa någe gott att smaska på till kvällen. Om jag orkar vill säga....... Har iofs en påse minimozzarella i kylen. Kan ju poppa lite popcorn oxå....

Nu ska jag hämta in Tiny och Sirius!


Ha det!

Äntligen!!!

Fatta så hungrig jag var när jag kom till jobbet. Slängde i mig maten i ett nafs.

Ultraljudet gick bra, tror jag iaf. De kletade på en massa gele på magen och så tryckte hon på den där manicken och började letade reda på gallan, lever och bukspottkörteln. Men den sistnämnda hittade de inte. Frågade om hon såg några stenar men hon sat att det kunde hon inte avgöra, bilderna ska skickas vidare till nån annan som ska kolla efter stenar. Jag får vänta i ca 10 dagar på svar.

Nu är jag bara så trött och hoppas tiden går fort så jag kan få sova. I morron ska jag förbi cheferna och låna ett gäng flyttkartonger. Ska börja packa det jag har i källaren tänkte jag. Måste sortera och rensa lite innan jag flyttar ju.

Dax för ett bloss nu!


Ha det!

Hungrig.

Visst är det väl typiskt att just den dan man bör vara uppe före halv 9 så ska man sova tills just halv 9.
Jag ska på ultraljud idag och får inte äta något från halv 9 och framåt. Då hade det ju varit bra om jag kommit ur sängen i tid så jag hade hunnit äta någe. Jag får dricka klara drycker. Jag fuskade och drack te med mjölk iaf, kl var ju bara strax efter halv så det gör nog inget. Jag får helt enkelt klara mig utan mjölken i teet resten av dagen. Tänkte jag skulle fixa lite buljong sen som jag kan dricka till lunch typ. Gott, inte!!!!

Jag var och tittade på tapeter igår men har så svårt att bestämma mig för vilken jag vill ha. Det finns för många att välja på helt enkelt. Det är ju tur att jag har god tid på mig.
Och chefen, Ja, jag lånar gärna flyttkartonger!

Längtar så efter att få flytta, det ska bli så kul! Har förstås kollat på en massa saker jag vill köpa till mitt nya boende men jag får la ta lite i taget. Ska försöka måla om mina körsbärsfärgade Billyvitrinskåp så de blir svarta eller brunsvarta. Ska köpa en byrå att ha tv och sånt på, då kan jag gömma filmerna i lådorna. En brunsvart Malm från IKEA har jag tänkt mig, den med 6 lådor. Brorsan och dom har en sån i sitt sovrum, skitsnygg! Ex antal lackhyllor ska det bli oxå, de kostar ju inte så mycket så jag tar nog alla på en och samma gång.

Var och tränade igår igen, så skönt! Jag  hade lite abstinens förra veckan när jag inte tränade. I morron är det dax igen. Vi ska försöka hinna med ett pass på lördag för påskmarknaden oxå har vi tänkt.

Nu ska jag springa ner och kolla om Tiny vill komma in, hon har varit ute i ca en kvart nu så hon vill säkert komma in nu. Det kommer bli så skönt för alla tre katterna när vi flyttar. Tiny kan vara ute så mycket hon vill, Maja kan ligga på altanen och slappa i solen och Lucifer kanske vågar sig ut på trappan lite.


Ha det!

Änglarna i snön....

......dom gjorde jag till dig!
Magnus sjunger så fint för mig just nu. Att det är julmusik spelar kanske inte så stor roll.  Nej, jag längtar inte redan till Jul men han sjunger ju så fiiiint! Jag måste medge att jag fortfarande efter så många år är JÄTTEkär i honom. Han är bara det vackraste som finns. Synd att han är bög........


Sååååå  söt!

Helgen förflöt ganska lugnt, hade relativt många gäster men de var på fest eller någe igår så jag såg knappt till dem. Däremot fick jag att göra till frukost idag, alla 29 bestämde sig för att äta samtidigt. Inget kul när man är ensam. Men men, Chompoo kom till 9 så då hoppade hon in och hjälpte mig. Efter jobbet åkte jag hem till cheferna en sväng. Har inte sett Sara på evigheter och har lite bäbisabstinens. Hon är bara för söt!!  Bluddrar på som bara den men inget som man direkt förstår vad det betyder, men det gör henne inget, hon pratar på iaf.  Tog en sväng till Lidl innan jag åkte hem. Brukar finnas mycket roliga saker där, hittade dock inget idag. Köpte bara lite mjölk och en dricka att njuta av på hemvägen.

I morron är jag ledig så då ska jag ta mig ner till gropen och kolla på tapeter, kanske tar en sväng till Nordsjö idé & design eller vad fan det nu heter. Har lite svårt för att bestämma mig för vilken färg jag ska ha i lilla rummet. Ska titta på tapet till vardagsrummet oxå, funderar på att ta någe i beige.

Måste börja samla kartonger igen oxå, fattar inte hur jävla mycket saker man kan samla på sig. Tänkte jag skulle börja packa lite, sånt som man ändå inte använder. Jag har en massa saker som kan vara bra att ha, så därför ska de sparas på. Tur att jag får mycket utrymme i källaren där jag kan förvara allt.

Längtar till Juni nu! Ska bli så kul att flytta!!!!



Ha det!


Mitt hus!


Sett från gatan.


Hallen.


Köket.


Vardagsrummet. Här ska jag nog tapetsera om den bruna väggen eftersom den inte passar mina blå soffor.


Sovrummet. Här kommer det att, iaf, tillsvidare vara oförändrat.


Sovrum nr. 2. Här kommer jag tapetsera om, troligtvis blir det lila!


Sovrum nr.3 i källaren. Här inne kommer det troligtvis bara hamna en massa saker som jag inte vet var jag ska göra av .


Det var det hela för nu. Jag återkommer självklart med bilder efter att jag målat/tapetserat om och flyttat in!

Ha det!




P.s. jag har kollat med nuvarande ägare att det är ok att jag lagt in bilderna här.

Bilder på huset...

... kommer i morron. Ville fråga nuvarande ägare att det är ok att jag lägger dem här. Det är ju trots allt fortfarande deras hem.

Jag har börjat äta riktig mat igen. Har inte känt av gallan sen i lördags natt och är så glad för det. Ska på ultraljud på tisdag för att se om jag har stora bumlingar eller bara smågrus i gallblåsan. Vad som händer efter detta har jag ingen koll på i dagsläget. 

Förhoppningsvis kan jag återuppta träningen igen nästa vecka, har inte haft ork att träna denna veckan, skulle nog inte varit så bra heller för den delen. Konstigt nog saknar jag träningen.

Nu ska jag slappa i soffan igen!

Ha det!