Söndag igen....

Tiden går så himla fort, det är bara måndag och söndag hela tiden.

Var ledig i helgen, hade absolut inga som helst planer på att göra något. Men det ändrades när brorsan sa att han skulle till stan o gejma med sina kompisar. Det innebar ju att Sarah och jag skulle bli själva hemma. Vi kom på att vi skulle bli fulla!
Fulla blev vi och klev med delade förväntningar ner till Gruvan. Sarah har sedan hon flyttade hit velat se Gruvan. När vi kom ner frågade vi i dörren hur mycket folk det var, så där fick vi till svar. Vi gick in och fick garderobsbrickorna 10 och 11. Oj så några en del anser vara så där....Lite konstigt dock eftersom det var liveband och lönehelg. Hur som helst, vi var ju där och det droppade ju in några till under kvällen. Det slutade la nånstans på 50 pers eller så! Sarah hade iaf jättekul. jag däremot gäspade som vanligt och bara ville hem.
Vi drog runt 1 eller nått.

Trodde jag skulle vara lagom bakis idag när jag vaknade efter bara 6 timmars sömn men icke! Jag satte igång att städa! Dammade noga som bara den och sen åkte dammsugaren fram och jag dammsög nog i en timma. Jag vet inte om Kenneth och Sarah vaknade av sig själva eller om jag väckte dem men upp kom de iaf när jag var nästan klar. Slängde i lite rengöringsmedel i vattenhinken och moppade av golven. Gillar när det både är rent och luktar rent!

Tänkte jag skulle sova lite middag eftersom jag sov så lite i natt men kom inte så långt. När jag städat klart var jag hungrig så jag slängde ihop lite käk. När jag väl hade ätit var klockan för mycket för att sova middag så det bidde inget.

Efter att jag ätit vill Bengan också ha lite mat. Skar upp en massa morötter och gick ut för att mata Bengan med dem. Han gillar morötter! Tyvärr fick han sällskap av en annan hjort så han fick inte allt själv. Men jag hämtade mer morötter så båda killarna fick.


Bengan!


Ha det!



Nytt år......

Oj så fort tiden går! Har ju inte bloggat sen innan Lanzaroteresan. Jag har ju haft lite att pyssla med sen dess. Nya inneboenden och nytt jobb!
Kenneth och Sarah flyttade ju in här i slutet av November. Det funkar skitbra. Skönt att inte vara ensam hemma hela tiden. Dessutom finns det fler än jag som lagar mat nu. Inte behöver jag skotta snö heller, det gör Kenneth.
Nya jobbet ja....  det blir så mycket nytt när man byter jobb, mycket som man vill/ska ändra på. Alla är ju inte lika pigga på förändringar som jag.... man stöter på patrull...   men men, jag får ha tålamod och ta lite i taget. Det kommer att bli skitbra när det blir klart!
Jag ska göra ett eget reseinlägg vad det lider, stoppa in en massa kuliga bilder. Men nu ska jag kolla vidare på filmen.....
Ha det!