Uppskattar uppskattning.

När jag kom till jobbet i Torsdags hade det kommit ett brev adresserat till mig. Chefen och Maja var meganyfikna på från vem det var. Jag öppnade och hittade ett kort från en gäst. Jag blev så glad. Det är det som gör att man står ut med jobbet. Gästen ifråga hade redan mailat och tackat för god service så att hon bemödar sig med att skicka ett kort gör det hela bara ännu bättre!



Den dagen gästen skulle komma till oss hade allt gått fel för henne. Hon ringde på kvällen bara för att dubbelkolla att hon fått rätt kod till dörren. Jag försäkrade henne om att hon hade rätt kod men hon var ändå lite nervös. Jag gav henne mitt mobilnummer ifall att och sa att det bara var att ringa om något gick fel. Hon blev jättelättad. Dan där på kom hon inte ner till frulle, antar att hon sov länge eftersom hon kom sent på natten. Hon kom ner vid 11 rycket och bad om att få lite kaffe. Jag frågade om hon inte ville ha något att äta men hon avböjde. Men så såg hon flingorna och ändrade sig. Så jag tog fram mjölk och flingor, frågade om hon trotts allt inte skulle ha en macka oxå. Och jo, det ville hon nog allt ha. Så jag fixade det oxå.



Avslutningsvis kan man la bara sammanfatta det hela med;
Fy faaan vad jag är bra!

;)

Lördag igen.

I går var min kusin Veronica och hennes lille son Nils och hälsade på. Vi tog oss en promenad för att försöka få lillkillen att somna, vilket vi lyckades med. Efter det gick vi hem till mormor en snabbis innan Veronica och Nils skulle vidare till hennes mamma. Vi har inte haft nån vidare kontakt på flera år så det är kul att vi börjat umgås. Det är så dumt att man inte ses nån gång på nära 16 år när vi bara bor 3.6 mil från varandra.



Nu är det dax för lite käk innan jag måste åka och jobba..... bläääää.....


Aj som faaaaaaaaaan!

Så går det när man envisas med att låta massörerna ge sig på sätesmusklerna. Fick massage på jobbet i torsdags och hon tog i för kung och fosterland. I dag började vi med den ordinarie var 4:e vecka massagen. Lita på att jag lät henne gå på som hon ville. Fatta så jävla ont jag har nu, känns som om nån sparkat på mig. Men va faan, lite ont kan man allt stå ut med. Det är en ren lyx att få massage gratis var 4:e vecka. Tack säger jag till Cheferna!

Satt och läste i Dannes blogg från typ när han började skriva. Han nämnde Hanibal Rising. Så skön slutreplik i den filmen; I'm here to pick up a head!
Som det sägs; Hämnden är ljuv.

Jag funderar på om man skulle beställa biljetter till ÅtvidabergsFesten den 27 september, Barbados ska ju spela. Funkis även utan Magnus antar jag. Syrran vill med men det skulle vara kul om vi blev fler. Nån annan som vill med??

Ska fixa lite te innan Dödlig fångst börjar, gillar det programmet som fan.

Ha det!

Äntligen lila igen.

Nu är mitt sovrum äntligen lila igen!
Jag är sååå nöjd. Från fult gult till härligt Lila.





Från det detta till detta......





Om jag hittar tapeter som inte är så svindyra kanske jag tar vardagsrummet oxå vad det lider.
I dag ska jag till Mamma och äta, Jockes kids kommer oxå, ja inte Jessica men henne träffade vi igår  när vi firade Christians 14-årsdag. Jäkla god paj serverades.

Det var det hela för den här gången.

See ya!


Ledig måndag.

Tjollahopp alla läsare!
Jag har jobbat helgen så därför är jag ledig idag. Har varit duktig och dammat lite, ska dammsuga snart. Måste komma ihåg att vattna blommorna oxå. Har tvättid kl. 17 så om jag har tur hinner jag med en liten middagslur innan dess.

Igår slog jag på stort och köpte 2!! påsar snacks till tv-kvällen.



Jag åt dock bara halva chipspåsen, notera att påsarna är av den minsta modellen. Ostbågarna 35g, chipsen 40g.


Nu är det bara 130 dagar kvar till Lanzarote-resan. Ska bli så skönt att bara slappa och lapa sol i 2 veckor.



Nu ska jag taitu med mina göromål.

See ya

Ganska frisk.

Oj! Länge sen sist. Jag var sjuk förra veckan och orkade inte sitta vid datorn så det blev inget då. Nu är jag ganska frisk iaf, hostar som besatt forfarande men det går la över vad det lider det oxå.

Så vad har hänt sen sist då? Inte mycket som vanligt. Jag har slipat alla skarvar i sovrummet så nu är det bara att sätta upp mina fina lila tapeter.

Jag har varit med cheferna på hotellmöte i helgen, eller söndag och måndag iaf. Vi var i Eskilstuna, trevligt men ganska uttröttande. Jag hade mest hand om Sara, var inte med på så mycket möte egentligen. Var iofs inte så mycket möte heller, mera fest och lek. Vi spelade boule halva söndagen för att sedan åka till nån klubbstuga eller liknande för att äta. God mat men vi var så trötta så vi lämnade festen redan 22:00. Måndagen var möten inplanerade, korta sådana. Jag och Sara lekte istället för att lyssna.
Kom hem i går kväll med huvudvärk och var enormt trött. Ja, hem och hem är ju synd att säga, jag komm till hotellet igårkväll, hem kom jag först idag.

Det var la det hela.....