Fredag......

Fy vad fort tiden går! Fredag igen! Fattar inte var tiden tar vägen, jag blir ju gammal utan att hinna fatta det ju!

Skriva blogg är ju knappast heller nått som gör mig yngre, jag gör aldrig nått värt att blogga om. Jag bara jobbar och så jobbar jag lite till. Inte fan är jag rik för det, tjänar så lite.

Har lagar och servat min bil idag, går fint nu. Blev inte så attans dyrt heller, vilket är tur eftersom jag inte tjänar en massa.
Egentligen tjänar jag tillräckligt, jag har råd att både äta och röka, detta efter att alla utgifter betalats. Kan faktiskt spara lite oxå. Ska boka ny resa till nästa vinter snart.

Faaan.... orkar inte mer!

Lanzarote

Rackarns så skönt det var med en veckas sol och värme!
Det var precis vad jag behövde! En vecka att bara slappa och njuta.




Vädret har varierat en del men det har genomgående varit runt 23-25 grader varmt. Nån mulen dag, nån kort regnskur, lite blåsigt men mest SOL. Mamma och jag har solat, shoppat, ätit, solat lite till, shoppat ännu mera och ätit lite till. Vi bodde på ett enklare hotell men vi var helnöjda, där fanns allt vi behövde! Grannen hade till och med ett par katter som man kunde klappa lite på när abstinensen var för stor. 




Vi hittade en skitmysig liten skottsk pub med kalasbra Billig mat. Vi åt Oxfilé med pommes och sallad för bara 5 euro(hittar inget sånt tecken på mitt tangentbord), Fatta eller inte ens 50 spänn! Vi åt där flera gånger kan jag säga :) Jag måste ju nämna den supergoda desserten oxå! Hot chocolate fudge cake med vispad grädde. På bilden har dock grädden smällt av värmen! Kan känna smaken i munnen!





Ja ni, jag åker nog tillbaka nästa vinter igen! Lämnar er med en härlig bild tagen just när solen är på väg upp!
Kan inte rå för att jag är sjukt morgonpigg!




Adios!