Valdag!

I dag går Sveriges befolkning man ur huse( hoppas jag) för att rösta.

" Rösta rätt= rösta rött"  ja eller hur! NOT!


Jag röstar BLÅTT! Jag vill inte försörja landets lata, arbetsskygga och bidragsfuskare! Vänstern vill höja skatterna för att öka välfärden. Vilket innebär fler bidrag! Vaför ska det inte löna sig att arbeta?

Det tjatas till förbannelse om alla stackars utförsäkrade sjuklingar! Problemet hade inte funnits om inte alla sabla idioter som inte är sjuka på riktigt hade lyft sjukersättning för att kunna jobba svart på heltid. Alliansen vill att det ska löna sig att arbeta! Jobb finns det! Vill man jobba så finns det jobb! I dag verkar det som att ingen människa ska ha något som helst ansvar för sin egen välfärd och ekonomi. Man ska bara överlåta det ansvaret på staten.

Det är la för faan upp till var och en vilken välfärd man vill ge sig själv. Jag måste själv ansvara för min ekonomi, inte förlita mig på bidrag. Men som det är nu är det viktigare för folk att köpa ny tv, mobil och dator så fort det kommit en ny modell, än att spara för sämre tider! Det är knappast Alliansens fel att folk köper allt på kredit! Vi måste alla själva ansvara för vår ekonomi. Sluta att leva över våra tillgångar!

Skolan är ju alltid på tapeten. Det är väl statens fel att era jävla ungar är bortskämda och ouppfostrade snorungar som inte respekterar någon eller något?? Sen när är det lärarnas sak att uppfostra era barn?? Ouppfostrade ungar förstör för dem som faktiskt fått lära sig att värdera och respektera andra människor och andras saker.

Gamla godingar!

Sitter på Spotify och letar gamla godingar från min ungdom. Sent 80-tal och tidigt 90-tal, det var tider det!

När man väl kommit på en och börjar spela den kommer man snart på fler! Har laddat min balladlista med en massa Phil Collins och Michael Bolton!

Lucifer blänger surt på mig. Han gillar inte musik någe värst, det innebär att man måste dansa med mamma! Han vill ju bara dansa en kort stund innan han tröttnat. Dessutom vill han gå ut igen och jaga grävling. Så kul ska vi inte ha det!!

Grävlingen ja....  den faan har hittat hit! Han/hon springer på tomten hela natten och bökar upp min gräsmatta. Hittar nya små gropar varje dag. Gillar ju inte grävlingar särskilt mycket även om jag blivit mer tollerant för dom. Ogillar dock att den springer på min tomt. Om den håller sig i skogen gör det ju inget.

Fast den är ju lika ogillande mot mig. När jag går ut och röker och den råkar komma just då knör den sig igenom häcken in till Häxan Surtant och knatar vidare, den vill absolut inte stanna och prata med mig. Vilket iofs är bra men att vara lite artig skulle ju inte skada!

Har suttit och funderat på att tömma diskmaskinen nu i över 2 timmar men det får nog vänta till i morron. Borde sova.  Ska bara lyssna vidare lite till innan jag stänger ner datorn.

 Ha det... som man säger i Norge!