Valborg...

Valborg ja, det var nog mer spännade förr, då när man var ung. Nu är det bara en sak man gör, tar sig till en brasa, kollar när de tänder, står ut med tråkiga vårtal osv. sen står man där och stirrar upp i himlen på det som gör det hela värt besväret, FYRVERKRIERNA. Här där jag bor är det alltid stort fyrverkeri, riktigt snyggt i år.
Frågan är varför det alltid ska vara så attans kallt varje valborg. Kan faktiskt inte minnas att jag inte frusit som fan när man står där och väntar.

Jag skulle ha jobbat idag, men klockan 13.00 ringer chefen och meddelar att den enda gästen vi hade just hade avbokat. Med andra ord hade jag inget att göra på jobbet, jag fick 2 dagar ledigt med fullt betalt. Jo man tackar! Konstigt blev det dock, jag var ju redo att åka till jobbet. Väskan var packad, katternas mat och vatten påfyllt, kattlådan tömd och matlådan klar.  Vad fan skulle jag hitta på nu? Det är konstigt att man är så inställd på vissa saker vissa dagar men inte andra.

Hur som helst, nu har jag ju en ledig dag i morgon också, vet inte hur jag ska spendera den. Jag kanske bara ska stanna inne och gå i pyjamas hela dagen? Det borde alla testa, alla har tid med det. Bara softa hela dagen i pyjamas eller morgonrock, inte göra något som kräver energi. Prova får du se hur underbart uppfriskande det är!

Tror jag ska hoppa i säng nu, vi kanske ses en annan dag!

Ha det!
Anna