Amigurumi.

Jag har börjat virka Amigurumi. Eller, jag försöker virka amigurumi. Jag köpte mig en bok med en massa mönster. Gav mig på en apa det första jag gör. Till saken hör att jag inte kunnat virka innan jag började med det här. Hur som helst, apan blev skitful.




Jag har inte riktigt fått kläm på det där med att minska maskorna utan att det blir stora hål.  Men men....  Provade att göra en panda istället, den blev bättre.




Nu har ju jag inga plastögon och en massa andra saker man använder så jag får helt enkelt brodera ögon och sånt. Kanske att jag köper sånt när jag känner att jag har koll på vad jag gör.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: SpeLinnea

Vadå, jag tycket det är fantastiska förstaförsök! Pandan speciellt! Jag känner igen boken, jag tycker inte du ska minska på det viset då det blir helt knepigt (jag har också prövat den apan.)



Pröva exempel a) här:
http://www.garnstudio.com/lang/se/skole/hekle_felle.php



Eller gör som jag oftast gör, en sk. osynlig minskning. Många tycker det blir snyggast. Men det är lite överkurs om man är helt n00b. Men det visas väldigr bra HÄR: http://www.youtube.com/watch?v=tZ575_ZklWk



Lycka till!

2011-03-27 @ 22:00:53
URL: http://www.spelinnea.wordpress.com
Postat av: Sari

Jag har köpt garn...jag ska virka mormors rutor...det är typ vad jag kan :p Pandan blev fin :o)

2011-03-29 @ 08:21:33
Postat av: Bitte

Du ska virka ihop två maskor, alltså garnet ska dras genom båda samtidigt, inte hoppa över. Google efter att ta ihop maskor +virka så får du säkert bra träffar. Eller kolla i en virkbok, där brukar finnas bilder och instruktioner.

2011-04-20 @ 10:38:45
URL: http://bloggen.fi/paradox
Postat av: Anonym

Vadå, jag http://www.panjewellerymall.net/pandora-charms.html tycket http://www.panjewellerymall.net/pandora-jewellery.html det är fantastiska förstaförsök! Pandan http://www.panjewellerymall.net/pan45-silver-beads-charms.html speciellt! Jag känner igen boken, jag tycker inte du ska minska på det viset då det blir helt knepigt (jag har också prövat den apan.)http://www.panjewellerymall.net/pan45-silver-gold-beads-charms.html



Postat av: Wilma

Fin blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-05-08 @ 16:02:45
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Anna

Wilma, jag har ändrat färger själv, headern har en kompis gjort!

2011-05-22 @ 22:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback