Hanna Graaf & Charlotte Perrelli m. fl.

Jo det är så här va, jag läser en del kändisbloggar. De i rubriken nämnda och så Pernilla Wahlgrens läses nästan varje dag. Har ändrat uppfattning om rubriktöserna. De är faktiskt inte så dumma som folk kanske tror. De lever samma vardagsliv som många andra, fast med inslag av fart och fläkt.  Det är la så när man är kändis. Men det är kul att läsa om deras vardagsbestyr. De skriver ofta om vad som lagats till iddag och så där.


Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att kl. ska bli 21:00. Det är ju premiär på Grays idag. De som känner mig vet att jag lever för tvserier av olika slag. Missar inte gärna något. Har jag tur kan jag se ett avsnitt på jobbet utan störra avbrott. Men jag är ju trots allt på jobbet så jobbet måste gå i första hand, vilket det gör. Det gäller att se till att man gjort allt man ska göra innan klockan blir tvdax.

Jag har fixat en liten överraskning till syrran men den är inte riktigt klar än, ska fixa det sista i morron förhoppningsvis. Sug på  den du Thina!!!!! 

Nu ska jag fixa lite te och kanske ta en tur ut i den -6 gradiga kvällsluften, ska röka ju!

Ha det!

Kommentarer
Postat av: sari

Pernilla och Hannah rules...haha...läser dem varje dag också ;p...men det är också de enda kändisbloggarna jag läser...dom två töserna verkar i allafall ha en verklighetsanknytning till skillnad från andra kändisbloggare. Ha en fin kväll...jag ska knapra på piller...har äntligen fått det vänstra knät opererat :o)

2009-02-19 @ 16:48:11
Postat av: sari

öhhh??!!...narkosen sitter nog fortfarande i eftersom jag inte kan skillnaden mellan vänster och höger..hmmm....det högra knät är opererat dårå..snurr snurr

2009-02-19 @ 16:49:59
Postat av: PORNIE

okej :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback